Antidoping

Vi i Fresh Fitness er opptatt av at alle våre medlemmer skal oppnå fremgang i sin trening på en naturlig måte. Alle skal bli motivert av å bli en bedre utgave av seg selv ut ifra sine forutsetninger. Derfor skal alle medlemmer, ansatte og konsulenter i Fresh Fitness skrive under på en kontrakt og samtykke til nulltoleranse om bruk av doping. 

Samarbeid med Antidoping Norge

Vi samarbeider tett med Antidoping Norge. Dette innebærer at alle våre medarbeidere blir innsatt i helsemessige og strafferettslige konsekvenser ved bruk av doping. På alle våre sentre finner du informasjonsmateriale fra Antidoping Norge, og du kan også lese mer om deres arbeid på: www.antidoping.no.

Signaler om misbruk

Om vi skulle få signal på at noen misbruker eller selger steroider eller andre ulovlige midler ved et av våre senter, vil den det gjelder bli kalt inn til en samtale og må samtidig gjennomføre en dopingtest. Om vedkommende ikke ønsker å bli testet, vil medlemskapet automatisk bli avsluttet. Ved visse tilfeller vil også politiet bli involvert.

Kontakt Antidoping Norge

Frykter du at noen i din omkrets misbruker steroider eller andre ulovlige preparater, eller har du selv spørsmål og ønsker å være anonym? Ring dopingtelefonen på: 800 50 200. Se også informasjon på deres nettside: www.dopingtelefonen.no.

Antidoping_Norge_Width_520fresh fitness

 

Finn gruppetime:

Gå til avansert søk