Step3

Bookingregler

Booking

For å booke en gruppetime går du inn her. Du kan også bruke vår app til å booke timer. DU må være innlogget. Du kan booke gruppetimer 7 døgn frem i tid fra det aktuelle klokkeslettet. Det betyr at du umiddelbart etter en avsluttet time kan booke samme time påfølgende uke. Du kan være booket på inntil 6 timer samtidig, og inntil 3 timer på samme dag.

Registrering på gruppetimer med ditt medlemsbånd

For å registrere din adkomst til den allerede bookede gruppetimen må du gå inn på senteret og «pipe» medlemsarmbåndet ditt på leseren ved siden av den aktuelle gruppetimesalen senest fire minutter før timen starter. Leseren bekrefter med grønt lys at du har registrert deg på gruppetimen.

Venteliste

Dersom timen er fullbooket kan du gjerne registrere deg på venteliste. Ventelisten oppdateres fortløpende, og så snart noen avbooker rykker du opp på listen. Vi sender deg e-post dersom du får plass på den aktuelle timen. Vi ber deg kontrollere at du har oppgitt riktig e-postadresse på freshfitness.no, under «Min trening»/«Mine innstillinger». Din plass på ventelisten vises på gruppetimeplanen. Fire minutter før timen starter frigis bookede plasser som ikke har møtt. Da er det fritt frem for alle som vil delta på timen, forhåndsbooket på venteliste eller ei. For å delta registrere man sitt medlemsarmbånd på leser, og det skal lyse grønt. Her er det førstemann til mølla.

Avbooking

Du kan avbooke en gruppetreningstime senest én time før den starter. Hvis du glemmer å avbestille tre timer i løpet av en måned, får du ikke forhåndsbooke timer i en periode på 14 dager. Hvis du står på venteliste når det er mindre enn én time igjen til timen starter, og du får plass, regnes ikke dette som manglende avbooking. Du blir varslet per e-post dersom du får en bookingsrestriksjon.