Bli medlem fra kun kr 299 og kom i form med våre smarte og rimelige treningstilbud hos Fresh Fitness! Optimaliser din trening uten å tømme lommeboken.

Alle PT-pakker med 10% rabatt!

I perioden 10. - 24. juni tilbyr vi 10% på alle PT pakker, uansett nivå. Få den hjelpen du trenger til å komme i gang med treningen og skape gode rutiner til høsten!

Uavhengig om du vil starte treningen nå i sommer eller etter ferien, så kan du sikre deg 10% på alle PT pakker uansett nivå. Det kan være lurt å få hjelp i starten til å sikre riktig teknikk og progressiv belastning for å unngå belastningsskader. Med kunnskapen fra våre PT'er er vi sikker på at du vil føle mestring og fremgang i treningsreisen din! Vi anbefaler å bruke litt tid på å finne riktig PT for deg og dine behov, eventuelt kan du benytte deg av en gratis, uforpliktende PT samtale.

Kom i gangHar du allerede funnet din PT, kan du kjøpe klipp via Mine Sider.

Vi tilbyr ulike PT-pakker

For å best mulig kunne tilpasse oss våre medlemmer tilbyr vi ulike PT-pakker. Du kan velge mellom Fresh Start, PT50, PT Duo og PT SmallGroup for skreddersydde økter tilpasset ditt nivå, mål og behov.

OBS! Når du kjøper PT-klipp vil rabatten automatisk bli lagt til i handlekurven. Tidligere pris ser du i punktliste med grå skrift, mens ny, rabattert pris er uthevet i rødt.

Tilbudspriser

10 klipp - pris per klipp

Før

PT50 Nivå 1

659 kr

593 kr

PT50 nivå 2

759 kr

683 kr

PT50 nivå 3

859 kr

773 kr

PT50 nivå 4

1009 kr

908 kr

Delbetale PT

Å investere i en personlig trener kan være en effektiv måte å oppnå dine treningsmål på, men for mange kan kostnaden for å booke en PT virke overveldende. Heldigvis tilbyr vi delbetalingsplaner fra 10 klipp og oppover for å gjøre det mer overkommelig for deg. Dette gjelder kun hvis du har en aktiv avtalegiro hos oss per i dag. Vi håper dette vil gjøre det lettere for deg å kjøpe PT-pakker uten å måtte betale alt på en gang.

Kontakt din personlige trener for mer informasjon om delbetaling av dine PT-klipp.

Gratis PT-prøvetime

Når du melder deg inn hos oss, tilbyr vi en gratis PT-konsultasjon så du kan redegjøre dine mål og få den veiledningen du trenger for å komme i gang. PT'en vil lytte til din motivasjon og dine behov, samt gi deg verdifulle råd for å kickstarte treningen!

Book PT prøvetimeSom nytt medlem får du en uforpliktende samtale med en personlig trener

Hvordan benytte tilbudet

Du kan ta kontakt med en personlig trener, besøke oss i resepsjonen i bemannet åpningstid eller kjøpe klipp direkte via Mine Sider her.