Fresh Fitness tilbyr en gratis PT prøvetime til alle nye medlemmer for å hjelpe de i gang med treningen.

PT prøvetime

Vi introduserer vår "PT prøvetime", designet spesielt for nye medlemmer som ønsker å kickstarte sin helse- og treningsreise. Les videre for å utforske hvordan du kan dra nytte av denne fantastiske muligheten🙌

Gratis PT-konsultasjon

Når du melder deg inn hos oss, åpner vi dørene til en unik mulighet for deg som ønsker ekstra støtte på veien til dine treningsmål. Alle våre nye medlemmer får nemlig en gratis konsultasjon med en av våre erfarne personlige trenere. PT'en vil lytte til din motivasjon og behov, samt gi deg verdifulle råd for å kickstarte treningen!

Jeg vil benytte PT prøvetime!

For å dra nytte av dette tilbudet, kan du besøke ditt nærmeste Fresh senter. Våre resepsjonister er tilgjengelige i bemannede åpningstider og kan hjelpe deg med å planlegge din Fresh Start. Alternativt kan du kontakte en av våre personlige trenere direkte som er tilgjengelig på ditt senter. Vi er her for å gjøre opplevelsen enkel og tilgjengelig for deg.

Videre samarbeid?

Om du ønsker å starte med personlig trening, vil du få muligheten til å fortsette samarbeidet eller velge en annen PT som passer bedre for deg. Sammen med din dedikerte PT vil du ikke bare få tilpassede treningsøkter etter dine mål, men også kontinuerlig veiledning og støtte! Med deres ekspertise og erfaring vil PTen sørge for at du oppnår gode resultater med et variert, morsomt og inspirerende treningsopplegg!

Benytt deg av dette tilbudet og ta det første steget med en PT-prøvetime.

PT-interesseskjemaInteresseskjema for de som ønsker å bli kontaktet av PT.