Fresh Smart

Ta med en venn med Fresh Smart

Ta med svigermor, naboen, en kompis, kjæresten, sjefen – hvem du vil – for nå kan 2 trene for prisen av 1 hos Fresh Fitness!

Fresh Fitness har lansert sitt nyeste konsept, Fresh Smart. Dette er et perfekt medlemskap for deg som savner noen å trene med – eller som har en venn som trenger å bli dratt med på treningssenteret for å komme seg i form. Medlemskapet er eksklusivt og kun tilgjengelig for salg i januar, og har en aldersgrense på 18 år. Det må i tillegg opprettes avtalegiro på dette medlemskapet.

Hva er inkludert i medlemskapet

I tillegg til å kunne ta med deg en venn på trening, så får du også tilgang til alle sentrene våre i Norge, samt tilgang til alle gruppetimer på senter. Så lenge det er plass på gruppetimen kan du også ta med en venn på dette.

Hvordan funker det

Medlemskapet gir kun mulighet til å ta med seg én person på trening, men man kan velge fra gang til gang hvem det er man tar med seg. Du trenger derfor ikke å velge mellom kjæresten, mamma eller din beste venn – så lenge du kun tar med en om gangen.

Hvor lenge varer det

Medlemskapet er kun tilgjengelig for kjøp i januar, men etter dette kan du fortsatt ta med deg hvem du vil.

Hva med eksisterende medlemmer

Eksisterende Basic-medlemmer kan oppgradere til Fresh Smart, men dette må gjøres senest 31. januar. Det kan du gjøre på senteret, eller ved å kontakte vår medlemsservice. Har du Live-medlemskap blir du automatisk oppgradert*.

* Gjelder kun de som har Live medlemskap til full pris (299,-) og i dag har avtalegiro. De som har live-medlemskap til en kost lavere enn 299,- som følge av innmelding under kampanje, må oppgradere og betale full pris.

 

OBS! Tilbudet er utgått – Fresh Smart var kun tilgjengelig i januar. Dersom du har anskaffet Fresh Smart-medlemskap kan du selvfølgelig fortsette å ta med en venn på trening!

Finn gruppetime:

Gå til avansert søk