Fresh Smart

Ta med en venn med Fresh Smart

Over 20 000 medlemmer har allerede oppgradert til Fresh Smart. Medlemskapet gir deg mulighet til å ta med en venn på trening, når du vil, så ofte du vil. Grip sjansen i mars, og oppgrader til Fresh Smart!

I januar tilbød vi et helt nytt medlemskap, kalt Fresh Smart. Dette er et perfekt medlemskap for deg som savner noen å trene med – eller som har en venn som trenger å bli dratt med på treningssenteret for å komme seg i form. Medlemskapet har vært en stor suksess, så nå åpner vi i mars opp for at eksisterende medlemmer kan oppgradere til Fresh Smart.

Hva er inkludert i medlemskapet

I tillegg til å kunne ta med deg en venn på trening, så får du også tilgang til alle sentrene våre i Norge, samt tilgang til alle gruppetimer på senter. Så lenge det er plass på gruppetimen kan du også ta med en venn på dette.

Hvordan funker det

Medlemskapet gir kun mulighet til å ta med seg én person på trening, men man kan velge fra gang til gang hvem det er man tar med seg. Du trenger derfor ikke å velge mellom kjæresten, mamma eller din beste venn – så lenge du kun tar med en om gangen.

Hvor lenge varer det

Oppgraderer du til Fresh Smart innen 31. mars kan du etter dette fortsatt ta med deg hvem du vil.

Hvordan oppgradere

Eksisterende Basic-medlemmer kan oppgradere til Fresh Smart senest 31. mars. Det kan du gjøre på senteret, eller ved å kontakte vår medlemsservice. Har du Live-medlemskap blir du automatisk oppgradert*.

* Gjelder kun de som har Live medlemskap til full pris (299,-) og i dag har avtalegiro. De som har live-medlemskap til en kost lavere enn 299,- som følge av innmelding under kampanje, må oppgradere og betale full pris.

 

OBS! Oppgradering må skje i mars!

Finn gruppetime:

Gå til avansert søk