Bookingregler

Informasjon om booking av gruppetreningstimer i Trondheim

Nyhet! Vi lanserer nå et helt nytt Beta-bookingsystem for våre gruppetimer. Inntil videre gjelder dette for våre 5 sentre i Trondheim – Tiller, Teglgården, Trondheim Sentrum, Lade Arena og Valentinlyst. Du må derfor ha et Fresh Live-medlemskap tilknyttet et av disse sentrene for å kunne booke deg inn på våre live gruppetimer i Trondheim. Har du et Fresh Basic-medlemskap? Husk at du enkelt kan oppgradere til Fresh Live i resepsjonen på ditt senter når vi er bemannet. Nedenfor ser du våre bookingregler for gruppetimer.

Booking

For å booke en gruppetime går du inn på denne siden. Du må være logget inn for å kunne booke en time. Du kan booke timer syv døgn frem i tid fra det aktuelle klokkeslettet. Det betyr at du umiddelbart etter en avsluttet time kan booke samme time neste uke. Du kan være booket på inntil 6 timer samtidig, og inntil 3 timer på samme dag.

Registrering på gruppetimen

Alle som er medlem i Fresh Fitness har et rødt medlemsarmbånd som blant annet benyttes ved inngang til senteret. For å registrere din adkomst til den allerede bookede gruppetimen må du gå inn på senteret og «pipe» medlemsarmbåndet ditt på leseren ved siden av den aktuelle gruppetimesalen senest 10 minutter før timen starter. Leseren bekrefter med grønt lys at du har registrert deg på gruppetimen.

Venteliste

Hvis timen er fullbooket, kan du gjerne registrere deg på venteliste. Ventelisten oppdateres fortløpende, og så snart noen avbooker rykker du opp på listen. Vi sender deg e-post dersom du får plass på den aktuelle timen. (Vi ber deg kontrollere at du har oppgitt riktig e-postadresse på freshfitness.no, under ”Min trening”/”Mine innstillinger”). Din plass på ventelisten vises på gruppetimeplanen. Ventelisten på gruppetimen gis 10 minutter før timen begynner, og du må da «pipe» medlemsarmbåndet ditt på leseren ved gruppetimesalen for å få plass. Dersom du står på venteliste og ikke har garantert plass på timen, vil du ved oppmøte på senteret/pipet armbåndet på leseren dermed få plassen til de som ikke har registrert seg på gruppetimen.

Avbooking

Du kan avbooke en gruppetreningstime senest én time før den starter. Hvis du glemmer å avbestille tre timer i løpet av en måned, får du ikke forhåndsbooke timer i en periode på 14 dager. Du kan likevel delta på timer ved oppmøte direkte på senteret.

Hvis du står på ventelisten når det er mindre enn én time igjen til timen starter, og du får plass, regnes ikke dette som manglende avbooking. Du blir varslet per e-post dersom du får en bookingrestriksjon.

Kontakt ved booking og avbooking

Du kan booke/avbooke timer på freshfitness.no.

Finn gruppetime:

Gå til avansert søk