LOKALE SMITTEVERNSTILTAK

Her finner du viktig informasjon om lokale tiltak og føringer relatert til corona.

ÅS KOMMUNE

Vi er overlykkelig å kunne dele at vi åpner Fresh Fitness Ås i morgen, torsdag 7. januar og vi ønsker deg hjertelig velkommen til senter 🎉 

Kommunen pålegger alle treningssentre å bemanne senteret i hele åpningstiden, derfor har vi innført følgende midlertidig åpningstider: 
MANDAG – FREDAG: KL. 10–21

FREDRIKSTAD KOMMUNE

Fra 8. januar innfører kommunen smitteverntiltak som fører til at vi må midlertidig stenge Fresh Fitness Fredrikstad.

Medlemmer med hjemsenter på Fresh Fredrikstad har mottatt en mail hvor de kan velge å holde medlemskapet sitt aktivt i perioden vi må holde stengt. Dersom du ikke foretar deg et aktivt valg, vil ditt medlemskap være fryst i perioden vi holder midlertidig stengt.

ULLENSAKER KOMMUNE

Fra 5. januar innfører kommunen smitteverntiltak som fører til at vi må midlertidig stenge Fresh Fitness Jessheim.

Medlemmer med hjemsenter på Fresh Jessheim har mottatt en mail hvor de kan velge å holde medlemskapet sitt aktivt i perioden vi må holde stengt. Dersom du ikke foretar deg et aktivt valg, vil ditt medlemskap være fryst i perioden vi holder midlertidig stengt.

TRONDHEIM KOMMUNE

Vi har hatt tett dialog med Trondheim kommune etter de innførte de siste vedtakene som førte til at vi måtte redusere åpningstider og pause gruppetimer. Nå kan vi dele en skikkelig gladnyhet:  

1. Fra 6. januar er vi tilbake til ordinære åpningstider (05-23)

2. Vi kan gjennomføre gruppetimer

Vi ønsker å understreke at det fremdeles er viktig å overholde våre senterregler for smittevern. Disse kan du lese her. 

I tillegg har Trondheim kommune innført ekstra smittevernstiltak som innebærer at medlemmer må påse at de opprettholder minst 2 meter avstand.  Medlemmer må også bruke munnbind fra de ankommer senter - helt inn til garderoben. Tilsvarende fra du forlater garderoben og til du er helt ute av senteret. Du behøver ikke å bruke munnbind under treningsøkten.

OSLO KOMMUNE

Oslo kommune viderefører tiltakspakken, som fører til at vi må holde våre sentre i Oslo stengt inntil videre.

Har du hjemsenter i Oslo og har valgt å holde medlemskapet ditt aktivt i perioden vi holder stengt, vil dette videreføres.

Har du hjemsenter i Oslo og ikke foretatt deg et valg via e-posten si sendte ut, vil medlemskapet ditt fremdeles være fryst i perioden vi må holde stengt.

MOSS KOMMUNE

Åpningstider: Moss kommune har innført tiltak som pålegger treningssentre i kommunen å bemanne hele åpningstiden. Vi ønsker å holde Fresh Moss åpent, men ettersom vi vanligvis kun er bemannet fra 16.00 til 21.00 må vi gjøre noen tilpasninger. Vi må derfor midlertidig redusere våre ordinære åpningstider, samtidig som vi forlenger bemannet åpningstid.
Midlertidige åpningstider finner du på her.

Gruppetrening: Moss kommune har besluttet å midlertidig stenge all gruppetimeaktivitet på Fresh Moss fra og med 1. desember til og inntil videre.

Dersom du har hjemsenter i Moss og har medlemskapet gruppetrening eller Smart har du mottatt en e-post med informasjon om dette.

LILLESTRØM KOMMUNE

Lillestrøm kommune forlenger den sosiale nedstengingen inntil videre beskjed gis. Det vil si at Fresh Skedsmokorset, Fresh Lillestrøm og Fresh Strømmen fremdeles må holde midlertidig stengt.

Medlemmer som har hjem-senter på et av sentrene i kommunen har mottatt en e-post med informasjon om hvordan dette påvirker medlemskapet hos oss. Dersom stengeperioden forlenges vil frysperioden forlenges tilsvarende, med mindre du har valgt å holde medlemskapet ditt aktivt.

NORDRE FOLLO KOMMUNE

Fredag 18. desember åpnet vi dørene på Fresh Ski igjen. 🎉

Vi er overlykkelige over å kunne ønske deg velkommen igjen! I tillegg til våre generelle smittevernregler minner om følgende retningslinjer

  • Kun medlemmer som bor i Nordre Follo kommune kan trene på senter
  • Medlemmer må holde 2 meter avstand
  • Garderober forblir stengt, så vi anbefaler å ankomme ferdig skiftet
  • Bruk munnbind så lenge du ikke aktivt trener

LIER KOMMUNE

Lier kommune har besluttet å videreføre tiltak, som betyr at våre sentre i kommunen er midlertidig stengt inntil videre.

Dersom du har hjemsenter i Lier kommune, vil ditt medlemskap fremdeles automatisk være fryst.

LØRENSKOG KOMMUNE

Lørenskog kommune viderefører tiltak, som betyr at Fresh Skårer må holde midlertidig stengt inntil vi får videre føringer fra kommunen.

Medlemmer som har hjem-senter på Skårer har mottatt en e-post med informasjon om hvordan dette påvirker deres medlemskap hos oss. Dersom stengeperioden forlenges vil frysperioden forlenges tilsvarende, med mindre du har valgt å holde medlemskapet ditt aktivt.

BÆRUM KOMMUNE

Bærum kommune har besluttet å videreføre lokale smittevernstiltak til over nyttår. Det vil si at Fresh Østerås og Fresh Sandvika må holde midlertidig stengt inntil vi får videre føringer fra kommunen.

Medlemmer som har hjem-senter på sentrene nevnt ovenfor har mottatt en e-post med informasjon om hvordan dette påvirker deres medlemskap hos oss. Dersom stengeperioden forlenges vil frysperioden forlenges tilsvarende, med mindre du har valgt å holde medlemskapet ditt aktivt. 

Her kan du lese om smittevernstiltak på øvrige sentre