Våre medlemskap

Vi har alle våre grunner til å trene. Hos oss er det bare trening det handler om, og bare trening du betaler for. Vi tilbyr derfor to typer medlemskap i Fresh Fitness – Fresh Basic og Fresh Live. Med Fresh Live får du delta på våre populære gruppetimer for en femtilapp ekstra i måneden. Bruker du ikke gruppetimer trenger du ikke å betale for det med Fresh Basic medlemskap.

OBS: I mars vil det også være mulig å oppgradere til Fresh Smart-medlemskap. Det koster like mye som Fresh Live, men gir deg i tillegg mulighet til å ta med en venn på trening – helt uten ekstra kostnad. Kun tilgjengelig i mars. Les mer om Fresh Smart her!

Fast lav månedspris og ingen bindingstid

Medlemskap koster kun 249,- pr mnd, uten binding. Første gang betaler du i tillegg en innmeldingsavgift (199,-). Da får du tilgang til store treningslokaler, freshe garderober, og alt av treningsapparater. Selv om vi har bemannet resepsjon i store deler av åpningstiden, er det lagt opp til stor grad av selvbetjening. Derfor trenger du også et medlemsarmbånd (100,-) som både er nøkkelkort og betalingsmiddel i kioskautomaten. Vi har ikke bindingstid og tror ikke på tvang. Vi tilbyr heller et treningssenter som er så rimelig og har så høy kvalitet, at medlemmene blir værende.

Effektiv, morsom og variert trening sammen med andre

For kun 50,- kroner ekstra i måneden kan du også være med på gruppetimer med våre instruktører. Da oppgraderer du medlemskapet til Fresh Live. Du kan også benytte deg av våre personlige trenere som har høy kompetanse og hjelper deg å nå dine treningsmål, fra kun kroner 350,-.

14 dagers pengene tilbake-garanti

Vi er så sikre på produktet vårt at du i løpet av 14 dager kan få alle pengene tilbake om du ikke er fornøyd. Utover dette har vi en oppsigelsestid på løpende måned, pluss neste måned.

Tilbud t.o.m 31. mars – få fri trening i april

Bli medlem hos Fresh Fitness

Laster inn medlemskap...

Finn gruppetime:

Gå til avansert søk