Om oss

Vi er treningssenteret for folk flest!

 

Fresh Fitness er Norges største lavpris treningssenterkjede. Vi tilbyr styrke, cardio,  gruppetrening og personlig trener til den laveste prisen i markedet. Bak Fresh Fitness AS står Health & Fitness Nordic AB, Nordens største konsern innen treningsrelatert virksomhet.

Da Fresh Fitness etablerte seg i 2010 var det mange som ikke trodde det var mulig at en treningssenterkjede kunne kombinere høy kvalitet med lav pris. 35 sentre og 100.000 medlemmer senere mener vi at vi har bevist at det er mulig.
For 249 kr i måneden.

Fresh Fitness ønsker å være et rimelig og folkelig alternativ til andre treningssenterkjeder. Vi vil være stedet for folk flest, der det bare er trening det handler om, og bare trening du betaler for.
Med andre ord – kom som du er, dra som en litt annen.

Fresh-medlemmer betaler ikke for orkideer i garderoben, ballrom til barna og gruppetimer de aldri benytter seg av. Derfor koster ikke medlemskapet mer enn 249 kr pr mnd. Da har du fortsatt tilgang til freshe lokaler, garderober og dusjer, variert og moderne treningsutstyr, sal&sykkel gruppetimer hele dagen og adgang til alle våre sentre landet rundt. Du bestemmer selv om du vil oppgradere medlemskapet ditt med det du er spesielt interessert i. For bare 50 kr ekstra i måneden kan du trene alle gruppetimer med live instruktør. Og fra 350 kr er ikke personlig trening en luksus for de få, men en mulighet for alle.

Vi vil spre treningsglede og få Norge opp av sofaen, og vi tror det er så enkelt at kvalitet til lav pris vil få flere til å trene. Det at vi nå er Norges raskest voksende treningssenterkjede betyr kanskje at vi har rett? Vår ambisjon er å tilby flest mulig best mulig trening til lavest mulig pris – med enkle og smarte løsninger som holder kostnadene nede.

Uansett alder og utgangspunkt, har vi et tilbud som passer for deg. Hos oss har du alltid råd til å oppfylle treningsdrømmen, og du kan komme nesten når som helst på døgnet – akkurat som du er, og dra som en litt annen.

Velkommen til Fresh Fitness!

 

paal

Med vennlig hilsen,

Paal Hansem
Grunder og Adm. direktør
På vegne av Fresh Fitness teamet.