Medlem_hos_oss.jpg

Medlemskap og priser

Hos oss får du kvalitetstrening til den beste prisen i markedet. I tillegg har vi ingen bindingstid og 14 dager pengene tilbake-garanti.

Våre medlemskap

Fresh Basic 259,- studiotrening på ditt favorittsenter

Dette er vårt basismedlemskap. Da kan du trene på ett senter fra kl. 05.00 til kl. 23.00, 365 dager i året. Du får tilgang til store treningslokaler, freshe garderober, treningsapparater og velutstyrte frivekstområder. Selv om vi har bemannet resepsjon i deler av åpningstiden, er det lagt opp til stor grad av selvbetjening. Derfor trenger du også et medlemsbånd (100,-) som både er nøkkelkort og betalingsmiddel i kioskautomaten. Vi har ikke bindingstid og tror ikke på tvang. Vi tilbyr heller et treningssenter som er så rimelig og har så høy kvalitet, at medlemmene vil bli hos oss. Du kan også benytte deg av våre personlige trenere som har høy kompetanse og hjelper deg å nå dine treningsmål, fra 330,- per time. Første gang betaler du i tillegg en innmeldingsavgift på 199,-. Bli Fresh Basic-medlem her.

Fresh Flex 299,- Tren hvor du vil

Fresh Flex gir deg full fleksibilitet til å trene på alle våre sentre i Norge. I tillegg til fordelene du får via basismedlemskapet får du også tilgang til 25 freshe og velutstyrte sentre. Her kan du se hvor våre sentre ligger. Dette medlemskapet er perfekt for deg som ønsker frihet til å velge det Fresh-senteret som passer din timeplan og hverdag. Bli Fresh Flex-medlem her.

Fresh Gruppetimer 329,- Effektiv, morsom og variert trening sammen med andre

For mange gir det mer energi og motivasjon å trene med flere - og vi er helt enige! For 329,- i måneden kan du få tilgang til alle våre gruppetimer med dyktige og motiverende instruktører. Vi har et stort utvalg gruppetimer på våre sentre, blant annet crosstraining, Yoga og Zumba. Det er noe variasjon på hvilke timer som tilbys på de ulike sentrene, men se gjerne her for hvilke timer vi har i sortimentet vårt. Bli Fresh Gruppetimer-medlem her.

Fresh Smart 379,- Tren med en venn

For 379,- i måneden får du, i tillegg til gruppetimer, tilgang til å ta med en venn på trening. Å trene sammen med noen øker sjansen for å lykkes, og med dette medlemskapet så kan du ta med din egen motivator på trening! Du kan selv velge fra gang til gang hvem du tar med, eller du kan ta med deg samme vennen hver gang. Vennen din trenger altså ikke å være medlem, men du er ansvarlig for at din venn forholder seg til våre medlemsbetingelser. Bli Fresh Smart-medlem her. Merk at din venn må også være over 18 år.

Forhåndsbetalt medlemskap

  • 12 måneder: Fra kr 3 108,-

Ved innmelding betaler du innmeldingsgebyr på kr 199,- samt kr 100,- for medlemsarmbånd.

Øvrige priser

  • Drop-in trening kr 100,-
  • Medlemsarbånd (brukes som nøkkel for å komme inn på senter) kr 100,-
  • Fresh Fitness treningsbag kr 199,-
  • PT-veiledningstime for medlemmer under 18 år kr 250,-
  • Priser for personlig trener, les mer her >
  • Pris for å fryse medlemskap er 99,-

Delbetaling av Personlig trener

Har du en aktiv Avtalegiro i Fresh Fitness kan du delbetale PT-klipp. Kontakt din personlige trener for mer informasjon om delbetaling av dine PT-klipp.

Under 18 år?

Ta med deg en foresatt på senteret for å signere på våre senterregler og registrere innmeldingen. Husk at du også må betale for resten av inneværende måneden, samt for neste måned, i tillegg til innmeldingsgebyr kr 199,- og medlemsarmbånd kr 100,-. Alle under 18 må også ha en veiledningstime med personlig trener, kr 250,-.

14 dagers pengene tilbake-garanti

Vi er så sikre på at du vil trives hos oss at de første 14 dagene kan du få alle pengene tilbake om du ikke er fornøyd. Etter det har vi en oppsigelsestid på måneden vi er i, pluss neste måned.

BLI MEDLEM HER