Ledige stillinger

Ledige_stillinger.jpg

Jobb på treningssenter - jobb i Fresh Fitness. Finn en jobb hos oss og søk i dag.

Fresh Fitness er Norges rimeligste og raskest voksende treningssenterkjede. Vi tilbyr styrke, cardio og gruppetrening i store freshe lokaler til den laveste prisen i markedet. Bak Fresh Fitness AS står Health & Fitness Nordic AB, Nordens største konsern innen treningsrelatert virksomhet.

Kultur på arbeidsplassen

I Fresh Fitness er vi veldig opptatt av kultur på arbeidsplassen. Her vil du møte folk med et brennende engasjement for vårt konsept og det de driver med. Fresh Fitness er til for å få flest mulig til å trene best mulig til lavest mulig pris. Hver dag jobber alle våre medarbeidere for å sammen gjøre akkurat det, og spre glede og helse til så mange mennesker de kan. For å lykkes er konseptet avhengig av selvstendige personer som elsker å ha mye ansvar. Vi håndplukker derfor våre medarbeidere, og har stor tillit til hver eneste.

Felles mål

Vi er stolte over å kunne vise frem en arbeidsplass med stor frihet under ansvar, der man får mulighet til å vokse som individ og lære verdien av å jobbe mot et felles mål. Vi kan tilby en givende jobb i et godt arbeidsmiljø, og muligheten til å være med å bygge noe helt nytt.

Høres dette spennende ut, gleder vi oss til å høre fra deg. Sjekk hvilke ledige stillinger vi har under!

Fordeler ved å jobbe hos oss:

God arbeidskultur
Arbeidsplass med mye ansvar
Gode treningsmuligheter