Personlig trener - Carl Berner

Ledig_stilling_personlig-trener.jpg

Vil du være med å bygge Norges største lavpris treningskjede? Vi tilbyr styrke, cardio og gruppetrening i store freshe lokaler til den laveste prisen i markedet. Bak Fresh Fitness AS står Health & Fitness Nordic AB, Nordens største konsern innen treningsrelatert virksomhet.

Elsker du treningsbransjen og ønsker å aktivt hjelpe mennesker mot et bedre liv samt har utdannelse via AFPT, Active Education, NIH eller lignende? 

Vi søker entusiastiske personlige trenere med mye energi. Du må være sympatisk, serviceinnstilt og ansvarsbevisst. Du blir en del av et team på våre senter, men må trives med å jobbe selvstendig, da alle våre trenere jobber som konsulenter og driver sitt eget firma.

Fresh Fitness er et meget resultatbevisst selskap og legger vekt på stor arbeidskapasitet. Vi strever alltid etter å bli best på det vi gjør. Fresh skal få flest mulig til å trene best mulig til lavest mulig pris, du må derfor være klar for å sette høye mål og samtidig være løsningsorientert.

Vårt mål er at du skal kunne leve av yrket ditt, og derfor har vi opprettet en egen PT100 skole. Hensikten med denne skolen er å hjelpe deg å raskest mulig bygge en stor kundebase, og på sikt målsette 100 PT-timer per måned. Kurset går parallelt med at man også jobber som PT. Les mer om PT100-prosjektet her.

Vi kan tilby deg

  • Blant markedets beste betingelser
  • Fagdager og workshops for utvikling av kompetanse og salg
  • Treningssenter med rask medlemsvekst
  • Positive og dyktige medarbeidere
  • Store og lyse lokaler med god plass for trening

Vi kan tilby en givende jobb i et godt arbeidsmiljø, og muligheten til å være med å bygge noe helt nytt. Høres dette spennende ut, gleder vi oss til å høre fra deg.

Søknad og CV sendes til: pt100@freshfitness.no