Medlem hos Fresh Fitness

Medlem hos oss

Hos oss får du kvalitetstrening til den beste prisen i markedet. I tillegg har vi ingen bindingstid og 14 dager pengene tilbake-garanti.

Fast lav månedspris og ingen bindingstid

Hos oss tilbyr vi det aller meste av trening til lavest mulig pris. Og vi tilbyr det selvfølgelig uten binding. Du kan velge mellom tre typer medlemskap: Fresh Basic, Fresh Live og Fresh Smart. Med Fresh Live får du delta på våre populære gruppetimer for en femtilapp ekstra i måneden. Med Fresh Smart får du, i tillegg til tilgang til våre populære gruppetimer, ta med deg en venn på trening. Les mer her.

Fresh Basic 249,-

Dette er vårt basismedlemskap. Da kan du trene på alle våre sentre i Norge fra 05.00 - 23.00, 365 dager i året. Du får tilgang til store treningslokaler, freshe garderober og alt av treningsapparater. Selv om vi har bemannet resepsjon i deler av åpningstiden, er det lagt opp til stor grad av selvbetjening. Derfor trenger du også et medlemsarmbånd (100,-) som både er nøkkelkort og betalingsmiddel i kioskautomaten. Vi har ikke bindingstid og tror ikke på tvang. Vi tilbyr heller et treningssenter som er så rimelig og har så høy kvalitet, at medlemmene vil bli hos oss. Du kan også benytte deg av våre personlige trenere som har høy kompetanse og hjelper deg å nå dine treningsmål, fra 350,- per time. Første gang betaler du i tillegg en innmeldingsavgift på 199,-.

Fresh Live 299,- Effektiv, morsom og variert trening sammen med andre

For mange gir det mer energi og motivasjon å trene med flere - og vi er helt enige! For kun 50,- kroner ekstra i måneden kan du også være med på gruppetimer med våre dyktige instruktører. Vi har et stort utvalg gruppetimer på våre sentre. Det er noe variasjon på hvilke timer som tilbys på de ulike sentrene, men se gjerne her for hvilke timer vi har i sortimentet vårt.

Fresh Smart 359,- Tren med en venn

For 359,- i måneden får du, i tillegg til gruppetimer, tilgang til å ta med en venn på trening. Å trene sammen med noen øker sjansen for å lykkes, og med dette medlemskapet så kan du ta med din egen motivator på trening! Du kan selv velge fra gang til gang hvem du tar med, eller du kan ta med deg samme vennen hver gang. Vennen din trenger altså ikke å være medlem, men du er ansvarlig for at din venn forholder seg til våre medlemsbetingelser. Les mer om Smart her

14 dagers pengene tilbake-garanti

Vi er så sikre på at du vil trives hos oss at de første 14 dagene kan du få alle pengene tilbake om du ikke er fornøyd. Etter det har vi en oppsigelsestid på måneden vi er i, pluss neste måned.