Medlem hos Fresh Fitness

Medlem hos oss

Hos oss får du kvalitetstrening til den beste prisen i markedet. I tillegg har vi ingen bindingstid og 14 dager pengene tilbake-garanti.

Vi har alle grunner til å trene. Hos oss tilbyr vi det aller meste av trening til lavest mulig pris. Vi tilbyr derfor to typer medlemskap i Fresh Fitness – Fresh Basic og Fresh Live. Med Fresh Live får du delta på våre populære gruppetimer for en femtilapp ekstra i måneden. Bruker du ikke gruppetimene trenger du ikke å betale for det.

Fast lav månedspris og ingen bindingstid

Fresh Basic koster kun 249,- i måneden, uten binding. Da kan du trene på alle våre sentre i Norge. Første gang betaler du i tillegg en innmeldingsavgift på 199,-. Da får du tilgang til store treningslokaler, freshe garderober, og alt av treningsapparater. Selv om vi har bemannet resepsjon i store deler av åpningstiden, er det lagt opp til stor grad av selvbetjening. Derfor trenger du også et medlemsarmbånd (100,-) som både er nøkkelkort og betalingsmiddel i kioskautomaten. Vi har ikke bindingstid og tror ikke på tvang. Vi tilbyr heller et treningssenter som er så rimelig og har så høy kvalitet, at medlemmene vil bli hos oss.

Effektiv, morsom og variert trening sammen med andre

For kun 50,- kroner ekstra i måneden kan du også være med på gruppetimer med våre dyktige instruktører. Da oppgraderer du medlemskapet til Fresh Live. Du kan også benytte deg av våre personlige trenere som har høy kompetanse og hjelper deg å nå dine treningsmål, fra 350,- per time.

14 dagers pengene tilbake-garanti

Vi er så sikre på at du vil trives hos oss at de første 14 dagene kan du få alle pengene tilbake om du ikke er fornøyd. Etter det har vi en oppsigelsestid på måneden vi er i, pluss neste måned.