Medlemsservice
Velg en kategori for finne relevante svar på spørsmål om medlemskap, betaling, sentrene våre, og finn vår kontaktinformasjon.
 • Vi sendte deg som medlem informasjon om nye medlemsvilkår den 8. februar 2022, som vil tre i kraft fra 1. april 2022. For nye medlemmer etter 1. februar 2022 gjelder disse medlemsvilkårene ved oppstart av medlemskapet.

  Hvilke endringer er gjort?

  Endringene i medlemsvilkårene er i all hovedsak strukturelle og formålet er at det skal bli enklere å forstå hva du som medlem kan forvente av Fresh Fitness, og hva vi forventer av deg (f. eks hvordan man skal oppføre seg på senter). Endringene påvirker ikke hvordan du bruker vårt produkt og vilkår som omhandler pris, frys, bindingstid, oppsigelsestid er uendret.

  De største endringene er:

  • Ny kapittel-inndeling og bruk av mer klarspråk for at det skal være enklere å lese og forstå medlemsvilkårene.

  • Vi har nylig lansert kortbetaling og har oppdatert vilkårene for å hensynta dette som betalingsmetode (tidligere har man bare kunnet bruke AvtaleGiro)

  • Aldersgrensen for å trene på sentrene våre er fortsatt 15 år, men vi har åpnet opp for at medlemmer under 18 år kan melde seg inn på senter uten foresatte

  • Vi har oppdatert teksten som omhandler markedsføring, personvern og cookies for å sørge for at vi til enhver tid følger gjeldende lover og regler

  • For å sørge for at vi tilbyr et oppdatert og relevant produkt har vi inkludert i medlemsvilkårene muligheten til å gjøre endringer i vilkårene. Dersom eventuelle endringer er til ugunst for medlemmer skal dette varsles i god tid slik at medlemmet har muligheten til å melde seg ut før endringen trer i kraft.

  Les vilkårene i sin helhet

 • Bli medlem

  Er du over 18 år kan du melde deg inn på nettsiden, eller på senteret i bemannet åpningstid.

  Er du under 18 år må du melde deg inn på senteret, sammen med en foresatt.

  Har du vært medlem hos oss tidligere kan du enkelt bli medlem igjen her på nettsiden eller på senteret i resepsjonen under bemannet åpningstid. Du kan ta med deg ditt gamle medlemsarmbånd.

 • Du finner ditt KID-nummer og vårt kontonummer under Min side, som du må bruke til å opprette AvtaleGiroen i din nettbank. Du finner det også i din velkomstmail.

  Vi anbefaler å ha en høyere beløpsgrense enn ditt abonnement tilsier dersom du har lyst til å handle på salgsautomat. Dette trekkes via AvtaleGiro.

 • Ta kontakt med din bank og kontroller at KID-nummeret er identisk med det du har fått oppgitt fra oss. Ditt KID-nummer og kontonummeret vårt finner du også under Min side.

 • I betalingspåminnelsen du mottar fra oss, får du oppgitt et KID-nummer. Dette må du bruke når du betaler skyldig beløp. Du kan også betale skyldig beløp med bankkort direkte på senteret. NB: Med dette KID-nummeret kan du ikke opprette avtalegiro. Dette KID-nummeret er kun knyttet til denne enkeltbetalingen.

  For opprettelse av Avtalegiro kan du finne ditt KID-nummer og kontonummeret vårt under Min side når du er logget inn på vår nettside. Trenger du veiledning eller hjelp til dette kan du gjerne ta kontakt med vår kundeservice.

 • Våre sentre er åpne alle dager fra 05.00 til 23.00, 365 dager i året!

  For åpningstidene til vår medlemsservice, se her: Kontakt oss

 • Når senteret er ubemannet bruker du medlemsbåndet eller QR-koden i Fresh Fitness-appen for å komme inn. Første gang du er på senter kan du hente denne i bemannet åpningstid. Medlemsbåndet koster kr 100.

 • Vi håper inderlig at du ønsker å fortsette treningen sammen med oss. Trening i Fresh Fitness er trygt!

  Hvis du ønsker å avslutte ditt medlemskap kan du gjøre dette ved å bruke vårt kontaktskjema.

 • Fra den dagen du fyller 15 år, kan du bli medlem og trene hos oss.

  Er du mellom 15 og 18 år må du melde deg inn på senter i vår bemannet åpningstid. Du må ha en veiledningstime før du kan benytte deg av senteret, og en foresatt må være med på senteret for å opprette medlemskapet. Veiledningstimen koster kr 250,- og er obligatorisk for alle mellom 15 og 18 år. Personer under 15 år har ikke adgang på senter

 • På treningssenteret

  Se bemannede åpningstider inne på senter-sidene: Finn treningssenter

  Chat

  Chat med oss

  Avvikende åpningstider chat

  27. juni - 10. juli: 09:00 - 15:00 11. juli - 7. august: 10:00 - 14:00

  Åpningstider chat

  Mandag – Fredag: 09:00 - 16:00

  Helg: Stengt

  Kontaktskjema

  Utenfor våre chat-tider kan du også kontakte oss via vårt kontaktskjema og vi vil svare deg så raskt vi kan. 

  Kontaktskjema