Oppgrader ditt medlemskap

Oppgrader-ditt-medlemskap.jpg

Oppgraderer ditt medlemskap til Fresh Live eller Fresh Smart!

Hvordan oppgraderer jeg?

Kom til oss i resepsjonen på ditt nærmeste Fresh Fitness senter så hjelper vi deg med dette. Se våre bemanningstider her

Hva er Fresh Live? 

Fresh Live er vårt medlemskap som inkluderer tilgang til gruppetimer med våre instruktører. Dette medlemskapet koster 299 kroner pr måned. Vi tilbyr gruppetimer for alle - alt fra BODYPUMP, BODYBALANCE til populære Zumba. Når du har oppgradert til Fresh Live vil du enkelt kunne booke deg på gruppetimene her på nettsiden - så får du enda mer motivasjon og rutiner til din trening!

Hva er Fresh Smart? 

Med Fresh Smart får du det du trenger for å holde motivasjonen oppe - nemlig noen å trene med. I tillegg til at du med dette medlemskapet får tilgang til våre gruppetimer, så får du også her lov til å ta med en venn når du trener. Du kan ta med hvem du vil, og du kan bytte fra gang til gang hvem du tar med. Men du kan kun ta med en venn om gangen. Å trene sammen med noen har vist å øke sannsynligheten for at man klarer å opprettholde treningsrutinene sine, så med dette medlemskapet kan du sørge for å alltid være sosial når du trener. Les mer om medlemskapet her.