Sikkerhet- og trivselsregler

Trivselsregler hos Fresh Fitness

Hos Fresh Fitness ønsker vi at alle skal ha det hyggelig mens de trener. Her ser du våre trivselsregler som bidrar til et godt treningsmiljø for alle.

 1. Bidra til et godt treningsmiljø
  Hos Fresh Fitness ønsker vi å ha et hyggelig treningsmiljø. Derfor viser vi respekt for alle som trener. Bidra til å gjøre det trivelig for alle.
 2. Innesko
  Grus, møkk og slaps inne på senteret er ikke hyggelig for noen. Derfor må alle trene med rene innesko. Vær vennlig å benytt skohyller til dine utesko. Utesko kan eventuelt plasseres i garderobeskap i medbrakt pose.
 3. Rent treningstøy og god hygiene
  Alle må ha rent treningstøy og praktisere god hygiene. Ta hensyn til allergikere. Vær moderat ved bruk av parfyme og liknende.
 4. Adgang/ankomst
  Bruk ditt personlige medlemsarmbånd/QR-kode på mobil ved registrering inn på senteret. Medlemsarmbåndet kan kun benyttes av medlemskapets eier.
 5. Bekledning
  Vi ønsker ikke å bidra til økt kroppspress. Derfor er minimum bekledning hos oss singlet som dekker bryst, og shorts som dekker rumpa. Det vil si at du heller ikke kan trene i jeans, bare føtter, strømpebukser, bare sports-BH eller liknende.
 6. Bruk skap
  Bagger, jakker og andre eiendeler skal ikke tas med rundt på senteret. Benytt låsbare skap. Skapene er for alle medlemmer, så tøm skapet før du drar fra treningssenteret. Låste skap vil bli åpnet ved dagens slutt og innholdet i skapet oppbevares i resepsjonen 1 uke. Fresh Fitness er ikke ansvarlig for eiendeler som oppbevares i skapene.
 7. Rydd etter deg
  Som medlem hos oss har du ansvar for å rydde på plass alle vektene og utstyret du har brukt.
 8. Bruk av apparater/utstyr
  Vårt utstyr skal behandles med omhu og skal kun benyttes til de øvelser de er beregnet til. Håndvekter og utstyr skal ikke slippes eller kastes. Ved spørsmål om bruk av utstyr kan du alltid spørre oss om råd. Bruk av kalk, magnesium og liknende på senteret er ikke tillatt i våre lokaler.
 9. Vask/tørk apparater
  Det er bra å svette når du trener, men tenk på andre medlemmer. Vask alltid apparatene etter deg. Papir og sprayflaske med desinfeksjonsmiddel finner du plassert flere steder på senteret. Bruk gjerne håndkle når du trener på matter og styrke- og kondisjonsapparater.
 10. Antidoping
  Doping ødelegger kroppen din. Derfor er all form for doping strengt forbudt og medfører utestengelse.
 11. Mobil/foto
  Vis hensyn ved mobilbruk. Det er lov å ta en treningsselfie, men det er ikke sikkert at andre vil bli med på bildet uten å bli spurt. Ha mobilen på lydløs under trening, og hold mobilsamtaler til caféområdet på senteret.
 12. Gruppetimer
  Få mer motivasjon på våre gruppetimer med instruktør, men husk å kom tidsnok. Tørk alltid av matter og rydd treningsutstyret etter bruk.
 13. Sikkerhet
  På Fresh Fitness tar vi vare på hverandre. Ser du noen som trenger assistanse – hjelp vedkommende. Gjør deg kjent med lokasjonen til hjertestarter og førstehjelpsutstyr på senteret. Henvend deg til personalet eller benytt trygghetsalarm i nødstilfeller.

GOD TRENING!

Finn gruppetime:

Gå til avansert søk