Sikkerhet- og trivselsregler

Trivselsregler på Fresh Fitness treningssentre

Hos Fresh Fitness ønsker vi å ha et hyggelig treningsmiljø. Derfor viser vi respekt for alle som trener. Bidra til å gjøre det trivelig for alle.

Innesko

Grus, møkk og slaps inne på senteret er ikke hyggelig for noen. Derfor må alle trene med rene innesko. Sett uteskoene dine i skohyllene, eller eventuelt i garderobeskap i medbrakt pose.

Rent treningstøy og god hygiene

Alle må ha rent treningstøy og praktisere god hygiene. Ta hensyn til allergikere, og vær forsiktig med parfymen.

Bekledning

Vi ønsker ikke å bidra til økt kroppspress. Derfor må du ha på deg minst singlet som dekker brystet, og shorts som dekker rumpa. Det vil si at du heller ikke kan trene i jeans, bare føtter, strømpebukser, bare sports-BH eller liknende.

Bruk skap

Bagger, jakker og andre eiendeler skal ikke tas med rundt på senteret. Benytt låsbare skap. Skapene er for alle medlemmer, så tøm skapet før du drar fra treningssenteret. Låste skap blir åpnet ved dagens slutt og innholdet i skapet oppbevares i resepsjonen 1 uke. Vi er ikke ansvarlig for eiendeler som oppbevares i skapene.

Rydd etter deg

Som medlem hos oss har du ansvar for å rydde på plass alle vektene og utstyret du har brukt.

Bruk av apparater/utstyr

Vårt utstyr skal behandles ordentlig og skal kun brukes til de øvelsene de er beregnet til. Håndvekter og utstyr skal ikke slippes eller kastes. Har du spørsmål om bruk av utstyr kan du alltid spørre oss om råd. Bruk av kalk, magnesium og liknende er ikke tillatt hos oss.

Vask/tørk apparater

Det er bra å svette når du trener, men tenk på andre medlemmer. Vask alltid apparatene etter deg. Papir og sprayflaske med desinfeksjonsmiddel finner du plassert flere steder på senteret. Bruk gjerne håndkle når du trener på matter og styrke- og kondisjonsapparater.

Antidoping

Doping ødelegger kroppen din. Derfor er all form for doping strengt forbudt og fører til utestengelse.

Mobil/foto

Vis hensyn ved mobilbruk. Det er lov å ta en treningsselfie, men ikke ta med andre på bildet uten å spørre. Ha mobilen på lydløs under trening, og hold mobilsamtaler til caféområdet på senteret.

Adgang/ankomst

Bruk ditt personlige medlemsarmbånd/QR-kode på mobil når du registrerer deg inn på senteret. Medlemsarmbåndet kan bare brukes av den som eier medlemskapet.

Gruppetimer

Få mer motivasjon på våre gruppetimer med instruktør, men husk å kom tidsnok. Tørk alltid av matter og rydd treningsutstyret etter bruk.

Sikkerhet

På Fresh Fitness tar vi vare på hverandre. Ser du noen som trenger assistanse – hjelp vedkommende. Gjør deg kjent med lokasjonen til hjertestarter og førstehjelpsutstyr på senteret. Henvend deg til personalet eller bruk trygghetsalarm i nødstilfeller.

God trening!

Del på Facebook