Esthers vei over dørstokkmila

Esther Casper hos Fresh Fitness Ski

Esther startet med 150 kg og trøstespising. Med PT-ene har hun klart å komme seg over dørstokkmila! Les Esthers start på treningen her.

Navn: Esther Caspers
Kommer fra: Ski
Yrke: Autorisert sykepleier

Dørstokkmila

Min historie begynte tilbake i 2014, da jeg var førsteårs-sykepleierstudent. Her skulle jeg utdanne meg og jobbe i et felt hvor jeg skal hjelpe andre å ivareta sin helse. Problemet med dette var at jeg ikke ivaretok min egen. Jeg drakk 3 liter brus daglig, trøstespiste ofte og rørte så vidt noe grønnsaker eller frukt. Mitt forhold til trening var ikke-eksisterende. Det var først etter min første praksisperiode jeg innså hvor usunn denne livsstilen var. I mars 2014 dro jeg meg selv ned på Fresh Fitness Ski og var bestemt på forandring. Jeg gjorde det de fleste gjør - jeg hev meg på en cardiomaskin! Da jeg hadde såpass lite kunnskap, så var ikke denne treningsgleden lang. Etter litt om og men så kjøpte jeg meg mine første PT-klipp.

Jeg har funnet en balanse med kosthold, styrke og intervaller. Denne balansen er nok nøkkelen til suksess, blandet inn med hardt arbeid og en stå på vilje som ikke kan stoppes!-Esther Caspers

Fresh livsstilsendring

Perioden mellom 2014-2016 ga meg mange erfaringer og opplevelser som har styrket meg som person. Jeg gikk fra å tvile på meg selv til å innse mine sterke sider. Ikke bare er jeg en omtenksom, snill og dyktig sykepleier, men jeg er en råsterk, motivert og engasjert treningsfreak! Nå som treningsgleden var på topp, var jeg helt klar for stegene mot varig livsstilsendring.

Oppgjør med vekta

I slutten av 2016, etter jeg hadde begynt å jobbe som sykepleier, tok jeg endelig oppgjøret med vekta og bestemte meg for endring. Nå har jeg tett samarbeid med PT-Sofie, og kiloene raser av!

Del på Facebook