Heidis vei tilbake til en aktiv hverdag

Heidi-Olsens-medlemshistorie-med-PT.jpg

Livssituasjonen Heidi Olsen stod ovenfor gjorde at hun måtte gi all tid og energi til noen andre enn seg selv. Les henne inspirerende historie.

Navn: Heidi Olsen
Kommer fra: Kråkerøy

BAKGRUNN

Heidi har alltid hatt et aktivt liv og gått turer med sin mann hver dag, uansett vær. Det var slik de sammen holdt kroppen i form. Det, og mye mer, skulle brått ende da Heidis mann ble syk. I ett helt år satt hun ved hans side hvor de sammen kjempet for at han skulle bli frisk. 

MOTIVERENDE DATTER

I denne tøffe perioden var Heidi i minimal aktivitet. Da det var på tide å ta noen grep var tanken på trening det mest givende. Heidis datter på da 25 år anbefalte henne å begynne å trene på Fresh Fitness. Datteren hadde vært medlem i flere år, og dro henne med på senteret. Hun lagde et midlertidig program og hjalp sin mor å komme i gang. Dette var første steget til en bedre hverdag. I september 2017 tok Heidi kontakt med personlig trener i Fresh. Dette skulle senere medføre positive endringer i Heidis liv. 

MÅLRETTET TRENING

Første steg for personlig trener, var å skreddersy et kostholds- og treningsprogram spesielt tilegnet Heidi. Heidi hadde i lenger tid også slitt med stiv nakke og skuldre, i tillegg til en tosidig prolaps i korsryggen. Dette medførte at treningsprogrammet måtte inneholde øvelser som hjelper musklene å komme i gang igjen og løsne. Treningen bestod av styrketrening, sirkeltrening kombinert med kondisjonstrening, og tøying av kropp og muskler. 

 

PT'en viste Heidi øvelser og bruk av apparater, og passet på at hun brukte kroppen riktig under treningen. Sammen satte de stadig nye og mer motiverende mål. 

Nadezda hjelper meg med å nå mine mål: sterkere kropp, trivselsvekt og få livet til å begynne å smile igjen. Det nytter å komme i form med en god veileder som hjelper deg å trene og spise riktig.-Heidi

Heidi hadde nå funnet treningsgleden sammen med Nadezda. Mens de trente sammen to ganger i uken var Heidi nå blitt nok motivert til å trene på egenhånd de andre dagene. Etter mange tøffe og effektive treningsøkter var det i desember 2017 på tide å se fremgangen. Resultatet var en vektreduksjon på 12 kilo og en midje 30 centimeter smalere! 

Er det noe jeg virkelig har lært - så er det å leve i nuet og investere i helsen!-Heidi

Vi er utrolig stolte av råsterke Heidi og hennes vei tilbake til en aktiv hverdag!

Del på Facebook