Marit trente seg fra skulder- og ryggsmerter

Marit trente bort ryggsmerter og kom i bedre form.

Marit var lenge plaget med skulder- og ryggsmerter. Les om hvordan hun trente seg til en kvikk og energisk kropp.

Navn: Marit Møllenhus
Kommer fra: Stjørdal i Trøndelag
Yrke: Butikkmedarbeider/bakeassistent

PLAGET AV SKULDER- OG RYGGSMERTER

Etter en lang periode med dårlig form og store skulder- og ryggsmerter ønsket Marit å bli kvitt plagene. Selv om ønsket om en bedre bevegelighet og kroppsholdning var tilstede, skjønte Marit det kunne være vanskelig å motivere seg selv når veien til målet var uklar. Hun tok derfor kontakt med personlig trener Lisbeth.

MÅLRETTET TRENING

Da Marit for 2 år siden tok kontakt med Lisbeth var målene klare. Hun ønsket først og fremst å bli smertefri og få en bedre holdning og bevegelighet i skuldre, nakke og rygg.

Lisbeth har en evne til å pushe meg slik at jeg bestandig klarer mer enn jeg tror, og jeg er svett og godsliten etter treningen.-Marit

Personlig trener Lisbeth sammen med Marit


Gjennom målrettet og riktig trening nådde Marit sitt første mål. Målet ble deretter å gå over til markløft og knebøy, noe som var utfordrende i starten på grunn av Marits tidligere smerter.

Treningen innehold blant annet:
• Basisøvelser av ulike typer knebøy, markløft og benkpress 
• Øvelser spesifikt for skuldre og rygg
• Kombinert tunge basisøvelser med sirkeltrening

Da jeg startet klarte jeg ikke å ta en knebøy, og hadde lite kunnskap om trening. Det å mestre nye ting og finne treningsgleden var nå målet-Marit

KLAR FOR NYE MÅL

Selv om målet var nådd stoppet ikke dette Marit. Fra å ikke like gym på skolen fant Marit nå treningsglede i hver øvelse. I samarbeid med sin personlige trener ble nye delmål satt og treningen fortsatte nå med mer fokus på fettprosent og bedre helse i form av kostholdsveiledning. Fra å ikke synes trening var gøy ble det nå kjempespennende. Det å oppnå mestringsfølelsen ved å løfte tyngre var en stor milepæl og trigget treningsgleden. Det siste året har fokuset til Marit også vært å få sunnere og mer varierte matvaner.

Målet mitt nå fremover er å fortsette å trene, ha det gøy og bli sterkere-Marit

Del på Facebook