PT100-business skolen hos Fresh Fitness

PT business skolen.jpg

Ønsker du å lykkes som fulltids-PT? Bli kjent med vår 3 måneders PT100-business skole her og søk i dag!

Hva er PT100-business skolen?

I august 2016 innledet Fresh Fitness Prosjekt PT100. Med utgangspunkt i å finne den beste metoden for å hjelpe nye Personlige trenere opp til fulltid raskest mulig, utviklet vi Prosjekt PT100 som skulle vise seg å bli svært vellykket. På 1,5 år har vi økt antall timer gjennomført per PT per måned, fra 30 til nesten 70 timer. PT-omsetningen i kjeden gikk opp 25% i 2017, til tross for at vi hadde 23% færre trenere sammenlignet med året før.

Nå ønsker vi å videreutvikle prosjektet i Oslo-området, og i tillegg bringe suksessen videre til våre treningssentre i Trondheim. I 2018 kommer vi til å gi deg muligheten til å søke om plass på skolen, som starter 2. oktober. Vi vil ha plass til 30 kandidater i Oslo, og 20 kandidater i Trondheim ved begge tilfellene.

Skolen går over 3 måneder og inneholder kursdager, telefonoppfølging og månedsmøter. Læreren din vil være en av Fresh Fitness absolutt beste trenere, som selv har gjort suksess som Personlig trener, og lever godt av PT-yrket.

Prosjekt PT100 vil ha fokus på psykologien rundt menneskers behov, og hvordan vi best mulig kan hjelpe flest mulig mot en bedre hverdag.Bård Eilertsen, PT-spesialist i Fresh Fitness

Skolens mål

PT100-business skolens mål for sine elever er å hjelpe dem opp til minimum 100 timer i løpet av 3 måneder. I utdanningen fokuserer vi mye på time management. Det innebærer at du vil lære deg den mest effektive måten å ta kontakt med potensielle kunder på, hvordan du holder gode kundesamtaler og hva du skal gjøre for å raskt komme deg opp til fulltid og samtidig ha fritid ved siden av.

Etter at Prosjekt PT100-business skolen er ferdig, fortsetter PT-spesialisten å følge opp deg og dine kollegaer via månedsmøter. Du vil også ha ukemøter sammen med din leder og PT-kollegaer på senteret.

Stadig flere trenere lykkes hos oss i Fresh Fitness. PT100-business skolen vår har vært en suksess, og vi ønsker nå å gi deg en unik mulighet til å lykkes i et yrke som stadig flere drømmer om å leve av.

Vi ser etter deg som

 • Minimum PT-utdannet hos godkjent utdanningsleverandør
 • Vil jobbe fulltid (40 timer+)
 • Liker å jobbe med folk
 • Ønsker å lykkes som PT
 • Fleksibel- og læringsvillig
 • Er positiv og sporty

Vi tilbyr

 • En av bransjens beste PT avtaler
 • Unik mulighet til å lykkes som PT
 • Muligheten til å lære av de beste
 • Arbeid i en kjede som er kjent for sitt enestående arbeidsmiljø
 • Fagmiljø med høy kompetanse

Hvordan søker jeg?

Send CV og søknad med referanser til PT-produktsjef Margot Jakobsen. Merk i søknaden hvilket senter du ønsker å jobbe ved. For å få plass på skolen behøver du å godkjennes via to intervjuer og en praktisk prøve. Under finner du dato for oppstart og avslutning av skolen, samt søknadsfrist. Når du søker vil du få tilsendt konkret studieplan med alle datoer for 2018.

Del på Facebook