Høstens beste PT-deal!

Banner_nettside_792x446.jpg

10 % rabatt på 20 klipp og oppover. Kun 12. og 13. oktober 2020!

12. og 13. oktober har vi høstens råeste PT-tilbud til deg som medlem: Vi tilbyr 10 % på personlig trening*. Gjelder pakker på 20 klipp og oppover! Ja, du hørte rett! Forresten, tilbudet gjelder også for duo-pakker, dersom du og en venn ønsker å trene sammen.

Ta turen til ditt lokale Fresh Fitness treningssenter for å treffe en av våre PTer. 12. og 13. oktober står vi på stand kl. 16:00–21:00. Du finner alle våre personlige trenere ved å besøke siden til våre sentre. Finn ditt nærmeste senter her >

Fire gode grunner til å velge PT:

  1. KONTINUITET

For deg som er nybegynner kan det kreve mye å starte å trene, men det kan også være en utfordring å opprettholde nye og gode vaner. Ved å samarbeide med en PT vil du møte en fagperson som bryr seg om at du får det bedre i livet ditt, og som vil utfordre deg via faste treningstider og tilpasse treningsnivået slik at du hele tiden motiveres best mulig.

  1. EN PT KAN TRENING

Uansett om du er ny eller erfaren når det kommer til trening, har vi alle alltid noe å lære. En PT har kunnskap til å gi deg de beste forutsetninger for å trene riktig, trygt og skape gode resultater. Enten du har trent litt eller mye er det lett å bli usikker på om du trener riktig for deg og dine behov. I tillegg kan man møte på perioder der man ikke utvikler seg fysisk. Ved å samarbeide med en PT kan du rette ditt fokus mot å finne glede i det å trene og mestre, istedenfor å selv lese deg opp på faglitteratur om trening.

  1. MÅLSETNINGER

De fleste vet hva de ønsker å oppnå, men ikke nødvendigvis hva som kreves for å få det til. Det er lett å gå for hardt ut i begynnelsen og etter en stund miste motivasjonen. En personlig trener vil hjelpe deg med å identifisere mål og delmål, og legge en individuell plan på hvordan disse skal nås. Treningsreisen skal oppleves trygg og inspirerende, men også utfordrende. En av de viktigste oppgavene til en trener er nettopp å gi deg mestringsfølelse og være der for deg når du føler for å gi opp.

  1. ET OPPRIKTIG ØNSKE OM AT DU LYKKES

For oss i Fresh Fitness er en treners fagkompetanse viktig, og vi har en streng rekrutteringsprosess. Minst like viktig er det at trenerne som jobber hos oss er lidenskapelig opptatt av mennesker, og virkelig ønsker å bidra til at folk får det bedre. Dette er viktige faktorer for at du som PT-kunde skal føle deg sett, hørt og tatt på alvor. Dette er våre trenere svært gode på!

Andre ting en PT kan hjelpe deg med kan du se her.

*Gjelder ikke fullbookede PT'er

Masse lykke til med treningen!