VELKOMMEN TILBAKE

Tren trygt hos oss – viktig informasjon om smittevern

Sikkerhet er vår viktigste prioritet i forbindelse med gjenåpning av våre sentre og vi kan forsikre deg om at vi tar alle nødvendige forholdsregler for at du skal få en trygg treningsopplevelse. Sammen skal vi vise hensyn og redusere risikoen for smitte av COVID-19. For å forebygge smitte har vi utviklet noen senterregler (for deg og oss) og ber deg sette deg godt inn i disse før du kommer på trening.

Fra 15. juni til 10. august vil vi midlertidig redusere åpningstidene slik at vi kan bemanne våre sentre ut åpningstiden (vi er bemannet hver dag fra kl. 16.00). Oppdaterte åpningstider er Mandag – fredag: 05.00–21.00 og Lørdag – søndag: 05.00–20.00. Dette gjør vi for å sørge for at senteret er rengjort i henhold til våre nye rutiner ved stenging og klart til nye treningsøkter dagen etter. I tillegg gir det oss tilstrekkelig kontroll på at medlemmer overholder anbefalt avstand. 

Det vil det være en innkjøringsperiode for både deg som medlem og for oss i Fresh og vi ber om forståelse for at dette er en annerledes situasjon for oss alle. Sammen skal vi få til en trygg gjenåpning. Og vi skal selvfølgelig gjøre vårt beste for at du fortsatt kan trene best mulig til lavest mulig pris!

Q AND A 

Nedenfor har vi listet opp en rekke spørsmål og svar, dersom du ikke finner det du leter etter, benytt kontaktskjema eller send oss en mail på info@freshfitness.no

Hva gjør vi?

✔ Økt renhold, spesielt på kontaktflater

✔ Fra 15.06 til 10.8 vil vi midlertidig redusere åpningstidene slik at vi kan bemanne våre sentre ut åpningstiden

✔ Antall medlemmer som kan delta på samme gruppetime reduseres

✔ Vi setter av tid mellom hver gruppetime for å sikre god hygiene og renhold

✔ Gruppetimene SPRING og Crosstraining holder utendørs. Godt voksen holdes kun på dagtid

✔ Vi har tydelig avstandsmarkering på våre sentre. Vennligst respekter disse

✔ Vi overvåker antall medlemmer som trener samtidig – dersom makstallet overstiges kan medlemmer nektes adgang

✔ Vi blir hjemme dersom vi har symptomer på covid-19!

Hva skal du gjøre?

✔ Kom frisk – dersom du har symptomer på covid-19 så bli hjemme!

✔ Hold avstand – 1 meter ved moderat intensitet og 2 meter ved høy intensitet)

✔ Vask hendene grundig og ofte med såpe og vann eller bruk håndsprit

✔ Vask utstyr – sprayflasker og papir er plassert lett tilgjengelig

✔ Host og nys i albuekroken

✔ Kom i treningsklær – vi oppfordrer alle medlemmer til å skifte og dusje hjemme

Hvorfor har dere endret åpningstidene? 

Fra 15. juni til 10. august vil vi midlertidig redusere åpningstidene slik at vi kan bemanne våre sentre ut åpningstiden (vi er bemannet hver dag fra kl. 16.00). Oppdaterte åpningstider er Mandag – fredag: 05.00–21.00 og Lørdag – søndag: 05.00–20.00. Dette gjør vi for å sørge for at senteret er rengjort i henhold til våre nye rutiner ved stenging og klart til nye treningsøkter dagen etter. I tillegg gir det oss tilstrekkelig kontroll på at medlemmer overholder anbefalt avstand. 

Har dere stengt garderobene?

For at det skal være enklere for deg som medlem å overholde avstandskravene har vi på utvalgte senter valgt å midlertidig stenge garderobene. På senter som stenger garderober vil det være tilgjengelige ekspresskap som kan benyttes til oppbevaring, og håndvask kan gjøres på toaletter tilknyttet studioområdet. Vi vil kontinuerlig overvåke situasjonen og holder dere oppdatert dersom det skjer endringer.  

Hvordan sørger dere for at det ikke blir for mange på senter?

Vi har definert et maksantall per senter. Vi trekker ut rapporter regelmessig for å følge med på at antall besøk ikke overstiger det maksantallet. Vi er bemannet i de periodene vi har mest besøk og de ansatte på jobb vil også følge med på antall på senter.

Har dere økt bemanning på senter?

På de sentrene som behøver ekstra bemanning for å sørge for at senteret er rent og ryddig har vi tilrettelagt for dette. 

Når lønner det seg å dra på senteret?

Vi oppfordrer medlemmer til å trene utenfor senterets mest besøkte tider: 16-19 på hverdager.

Hva gjør dere i forhold til renhold på senter?

Vi har økt frekvens på renhold, samt nye rutiner for rengjøring av våre sentre. Blant annet har vi fokus på å regelmessig rengjøre kontaktflater. I tillegg er antibac er plassert ved inngangen og flere steder på senter, samt ekstra sprayflasker til å vaske utstyr og apparater.

Hvordan følger dere opp utenfor bemannet åpningstid?

Vi har definert et maksantall per senter. Vi trekker ut rapporter regelmessig for å følge med på at antall besøk ikke overstiger det maksantallet. Vi er bemannet i de periodene vi har mest besøk og de ansatte på jobb vil dermed holde kontroll.

Jeg har Smart-medlemskap, kan jeg ta med en venn på trening?

Ja, dersom du har Smart-medlemskap du kan fremdeles ta med en venn på trening. Dersom det skulle oppstå et tilfelle av smitte på et av våre sentre, er du ansvarlig for å videreformidle dette til din venn, samt melde inn hvem du har tatt med på senter i perioden smitten oppsto. Du er også ansvarlig for at din venn forholder seg til våre medlemsbetingelser.

Jeg har Smart-medlemskap, kan jeg ta med en venn på gruppetrening?

Ja, du kan fremdeles ta med venner på våre gruppetimer. Dersom timen er full kan dessverre ikke din venn delta ettersom vi nå som vi har begrenset antall plasser.

Hva skjer dersom jeg blir syk?

Dersom du er syk fryser vi medlemskapet ditt så lenge det er behov for det. Dette gjelder uansett hvilken sykdom du rammes av. Det må da foreligge en dokumentasjon fra lege, hvor det spesifiseres hvor lenge du ikke kan trene

Er alt av ytstyr og apparater tilgjengelige?

Vi har sperret av visse apparater på senter for å opprettholde krav om anbefalt avstand

 Hvilke smittevernstiltak innfører dere på gruppetimene?
✔ Vi reduserer antall plasser på gruppetimer til 50%. Dette er for å sikre at du får nok plass når rundt deg, i henhold til smittevernreglene. For å sikre plass anbefaler at du planlegger treningen din og booker deg inn i god tid før timen (du kan booke deg inn 7 døgn før timen starter) på freshfitness.no eller via appen.

✔ Skal du på gruppetime oppfordrer vi alle medlemmer til å unngå å samles i en flokk før og etter timen. Dette gjelder også i garderoben

✔ Gruppetimene Crosstraining og SPRING kjøres utendørs i sommer. Gruppetimen Godt voksen kjører kun på formiddager

✔ Vi har satt av tid til vask av utstyr etter hver time, og i tillegg til 15 min mellom hver time slik at du kan komme deg ut av salen før neste time starter, og for at instruktøren skal få tid til å moppe gulvet mellom hver time.

Er det noe du lurer på så ta kontakt med oss her