Vinn konsertbilletter og et møte med Justin Bieber

Konkurransen er nå avsluttet.
Nå har du muligheten til å sikre deg 2 konsertbilletter og et eksklusivt møte med Justin Bieber på Chateau Neuf 29. oktober!

Vi har 10 eksklusive billetter til den lukkede konserten. Blir du en av de heldige som vinner billetter, er du også med i trekningen av 2 meet & greet-billetter for deg og din venn. Vinnerne publiseres på Facebook og våre nettsider 25. oktober. Har du lyst til å sikre deg konsertbilletter og et møte med Justin Bieber? Her kan du velge konkurransen som passer deg best!

DU KAN ENTEN:

 1. Bli medlem hos Fresh Fitness. Da er du med i trekningen av 2 konsertbilletter til deg og en venn. I Fresh Fitness har vi ingen bindingstid. Bli medlem her.
 2. Er du allerede medlem hos oss? Flott! Verv en venn og bli med i trekningen av 2 konsertbilletter. Jo flere venner du verver, jo større sjanse har du for å vinne. For å verve en venn må du og din venn dra til resepsjonen direkte på senteret for innmelding. Se våre åpning- og bemanningstider her.

ELLER DU KAN SETTE FAREN DIN PÅ PRØVE!

Få faren din til å delta i «Fedre for Bieber»! Den faren som klarer å ro lengst på 5 minutter, vinner to konsertbilletter til deg. Hvis faren din ikke er Olaf Tufte – fortvil ikke! Vi trekker også en lucky loser blant alle som deltar.

Møt opp på et av de utvalgte Fresh Fitness sentrene lørdag 24. oktober mellom klokken 13 og 16:
Oslo (Ullevål), Kristiansand (Sentrum), Stavanger (Forus), Trondheim (Tiller) og Sandefjord.

Konkurransen er åpen for alle og du trenger ikke være medlem av Fresh Fitness. Måtte den beste faren vinne!

Konkurransevilkår og informasjon:

 1. Konkurranseperiode: 15. – 24. oktober 2015
 2. Du må være over 15 år for å delta i konkurransen.
 3. 5 vinnere av konsertbilletter som får ta med seg en venn hver. En av vinnerne får en Meet & Greet-billett for seg og sin venn med Justin Bieber.
 4. Vinnerne trekkes 25. oktober og blir annonsert på vår Facebookside samt på denne siden.
 5. For å bli medlem i Fresh Fitness må alle mellom 15 – 17 år ta med seg en foresatt direkte på senteret for å signere på våre trivselsregler og registrere innmeldingen. Husk at du første gangen også må betale for resterende dager i innmeldingsmåneden samt for neste måned, i tillegg til innmeldingsgebyr kr 199,- og medlemsarmbånd kr 100,-. Alle under 18 må også ha en veiledningstime med personlig trener, kr 250,-.
 6. Hvis du er under 16 år og vinner konsertbillett må du ha med deg en verge som er 18 år eller eldre.
 7. Personer over 16 kan delta i konkurransen med mulighet for å vinne billett til seg selv og en ekstra person.
 8. Personer under 16 kan kun delta i konkurransen dersom de registrerer seg sammen med en foresatt.
 9. Alle vinnere og deres reisefølge skal registreres med navn og får utstedt en personlig billett.
 10. Alle vinnere må også legitimere seg på selve arrangementet for å sikre at billetter og deltakere stemmer over ens, samt at aldersreglementet overholdes.
 11. Dersom det det blir endringer i reisefølget grunnet sykdom e.l. må deltakerne sørge for å registrere endringer samt nytt reisefølge hos den partneren som har utstedt billettene så fort endringen er bekreftet.
 12. Fresh Fitness står ikke ansvarlig for eventuell reise og opphold for deltakere.

Informasjon til foreldre:

For å ivareta publikums sikkerhet har arrangementet fått en nedre aldersgrense på 16 år, men barn under 16 kan delta i følge med en voksen person.

Deltakere må være fylt 16 ved arrangementets start (være født senest 29. oktober 1999), eller registrere seg på konkurranser sammen med en voksen.

Disse kriteriene gjelder både for registrering til konkurranser og ved eventuell registrering som vinner, og for deltakelse på selve arrangementet.

Vinnere må registrere personlig informasjon hos den partneren som utsteder de aktuelle billettene.

Alle billetter vil utstedes i grupper på minimum 2 slik at yngre deltakere har muligheten til å komme i følge med en voksen.

Alle billetter som utstedes vil knyttes til vinnere med navn, og gir alle vinnere tilgang til et nummerert sete til konsertdelen av arrangementet.

For å skape et sikkert arrangement, og for å tilby så like kriterier for deltakelse som mulig, er disse reglene absolutte.

Informasjon om arrangementet, samt spørsmål og henvendelser rettes til TBC.

Sikkerhet:

UMN og TV 2 har engasjert ProSec Security AS for å ta hånd om det sikkerhetsmessige rundt arrangementet.

Chateau Neuf vil kun være tilgjengelig for deltakere med gyldig billett.

Hele området rundt huset vil bli omkranset av høye tildekkede gjerder. I tillegg vil området bli avsperret med konsertbarrikader. Det vil derfor ikke bli noen mulighet til å treffe eller se artisten ved ankomst eller avreise.

Aktuelle klokkeslett for arrangementet – inkludert innslipp og starttider – vil bli annonsert i media, samt direkte til vinnere. Det vil ikke være nødvendig å møte opp tidligere enn annonsert, da det er forhåndsnummererte billetter som er knyttet til setene inne i konsertsalen.

TV 2 samarbeider også med Majorstua politistasjon – personer uten gyldig billett kan bortvises fra stedet.

Aksept av vilkår og betingelser:

Ved å delta i konkurransen aksepterer deltakeren gjeldende konkurranseregler og vilkår. Arrangøren kan avslå deltakelse fra deltakere som ikke oppfyller vilkårene. Videre aksepterer deltakeren arrangørens beslutninger rundt kåringen av vinner, endringer i konkurranseperioden, opplegg, gjennomføring eller annet som vedrører konkurransen.

Vinnere av konsertbilletter:

 1. Martine Strømmen
 2. Sofie Korshavn Sandnes
 3. Lars Bjønnes (Meet & Greet)
 4. Anna Lune Bjønnes Yngsdal (Meet & Greet)
 5. Hannah Wiik
 6. Jenny Wiik
 7. Juliane Christiansen
 8. Ida Karoline Johnson
 9. Else-Brit Kroneberg og datter
Oppdatert 25.10.15 kl 20:20.