Fresh Smart

Fresh_Smart.jpg

Fresh Smart-medlemskapet gir deg mulighet til å ta med en venn på trening. Når du vil, og så ofte du vil.

Hvorfor velge Smart?

De som trener sammen klarer oftere å holde seg til de faste treningsøktene. Å opprettholde treningsrutinene kan av og til være vanskelig, men vi vil jo at du skal klare det. Derfor tilbyr vi Smart-medlemskap hvor du kan ta med deg en venn på trening, slik at du kan holde motivasjonen oppe. Gruppetrening er også bra medisin for å beholde treningsgleden, så da slenger vi selvfølgelig med dette i medlemskapet!

Medlemskapet koster 379,- og tilbys kun til personer over 18 år, for de under 18 år kan man velge mellom Fresh Basic, Fresh Flex og Fresh Gruppetrening, med aksept fra foresatte. Les mer her.

Hva er inkludert i medlemskapet

Gulroten i dette medlemskapet er at du her kan ta med deg en venn på trening. Eller en uvenn, om du skulle ønske det. I tillegg får du tilgang til våre gruppetimer. På disse timene kan du også ta med vennen din, gitt at det er plass. Du kan booke inn deg selv på time her, og her vil det også stå om det er ledig plass eller venteliste på timen.

Hvordan funker det

Medlemsbåndet man får ved innmelding fungerer som en nøkkel for å komme inn på senteret vårt. Med Smart-medlemskap kommer både du og din venn inn med dette armbåndet, men det er viktig at dere går inn etter hverandre.

Du velger selv hvem du vil ha med deg på trening – så lenge du tar med kun én om gangen og vedkommende er over 18 år. Så da slipper du å velge mellom kjæresten, mamma eller din beste venn – du kan ta med hvem du vil, du kan ta de med så ofte du vil, og du kan bytte på hvem du tar med.  Men husk at medlemskapet er ditt - og ditt alene - så du kan ikke låne bort ditt armbånd til en venn, og du står også ansvarlig for at de oppfører seg i henhold til våre ordensregler.

Hvor lenge varer det

Har du medlemskapet Fresh Smart kan du ta med deg hvem du vil på trening, så lenge du har dette medlemskapet.

Hva med eksisterende medlemmer

Om du er allerede medlem i Fresh Fitness i dag, så kan du oppgradere medlemskapet til Smart på ditt senter. Bare ta kontakt i bemannet tid. Betaler man i dag kontant for medlemskapet sitt, må man opprette en avtalegiro for å kunne oppgradere.

Del på Facebook