Fresh Fitness er en av Norges største lavpris treningssenterkjede. Vi tilbyr treningsstudio, personlig trener timer, topp utstyr og apparater.

Da Fresh Fitness etablerte seg i 2010 var det mange som ikke trodde det var mulig at en treningssenterkjede kunne kombinere høy kvalitet med lav pris. 39 sentre og over 80 000 medlemmer senere mener vi at vi har bevist at det er mulig - til en fast lav månedspris.

Fresh Fitness ønsker å være et rimelig og folkelig alternativ til andre treningssenterkjeder. Hos Fresh Fitness betaler du ikke for å varme opp en badstue eller kjøle ned et kryo-kammer. Her får du hverken smoothie-bar i resepsjonen eller tilbud om barnepass mens du trener — for det er ikke derfor folk kommer til oss. Folk kommer til Fresh Fitness fordi de vil trene. Her får du alt du trenger for en god treningsøkt, til en lav pris.

Vi forstår at kvalitetstrening ikke nødvendigvis må være dyrt. Derfor har vi skapt et miljø der medlemmer får tilgang til moderne og funksjonelt treningsutstyr uten å betale for unødvendige tilleggstjenester. I tillegg har vi freshe lokaler, personlig trening, lange åpningstider, garderober og dusjer. Fresh Fitness er lavpriskjeden som gir deg mest for pengene!

Kontakt oss

Dersom du lurer på noe, se Kundeservice for å finne relevante svar på spørsmål om medlemskap, betaling, sentrene våre, og finn vår kontaktinformasjon.