Morten Ustad

Nivå 4
Personlig trener hos Treningssenter Ski
Morten Ustad er en erfaren og dyktig mental trener på Fresh Fitness-treningssenteret. Med sin ekspertise og lidenskap for mental trening, kan Morten hjelpe medlemmene med å øke motivasjonen, takle stress og utfordringer, og optimalisere prestasjonene sine både på treningssenteret og i hverdagen.
Kontaktinformasjon
Telefonnummer: 918 039 84
Ekspertise
Mentaltrener
Stressmestring
Fokus
Vaneendring
Målsetting
Livsstilsendring
Som mentaltrener elsker jeg å se mennesker overvinne utfordringene sine. Styrke dem med kunnskap,verktøy og rett tankesett for å jobbe mot endring, skape/endre vaner, målsetting og motivasjon. Gi dem verktøy til å takle stress og tidsstyring. Skape en sunn work/life balance.
Utdannelse og kurs
PMT leder- og mentaltrener.
Bakgrunn
Jeg er PMT leder- og mentaltrener, salgs- og ledercoach, 20 års erfaring innen salg og salgsledelse. Tidligere konkurransesvømmer og ishockeyspiller. Jeg spiller golf og coacher noen golfspillere. Jeg holder kurs, foredrag og coaching for ledere, ansatte, idrettsutøvere og enkeltindivider. Jeg coacher ledere, selgere og team med metoder fra evidensbasert forskning, og utruster deg med verktøy og kunnskap som trengs for utvikling og suksess.