Ole Christian Sandvoll

Nivå 4
Personlig trener hos Treningssenter Ensjø
Mental trener Ole-Christian Sandvoll på Fresh Fitness. Få profesjonell veiledning og støtte til mental trening for å styrke din mentale helse og oppnå dine mål.
Kontaktinformasjon
Telefonnummer: 919 213 97
Ekspertise
Mentaltrener
Livsstilsendring
Stressmestring
Fokus
Vaneendring
Målsetting
Det jeg elsker som mentaltrener er å utruste mennesker med kunnskap, verktøy og mindset for å skape endring, jobbe med vaner, målsetting og motivasjon, verdier, håndtere stress og tidsstyring, fokus på hvile og restitusjon, viljestyrke, selvtillit og selvbilde, og en sunn balanse mellom arbeid og fritid.
Utdannelse og kurs
Lederutdanning fra Forsvaret Sertifisert PMT leder- og mentaltrener Idrettspsykologi ved ONH (Jeg underviser også nye PMT leder- og mentaltrenere
Bakgrunn
Jeg er sertifisert PMT leder- og mentaltrener, salgs- og ledercoach, og har lederutdanning og bakgrunn som troppssjef i Forsvaret og over 20 års erfaring innen salg og salgsledelse og studerer idrettspsykologi ved ONH. Jeg er også kursinstruktør og underviser nye leder- og mentaltrenere. I tillegg til dette har jeg drevet med fotball, ishockey og kampsport, og generell styrketrening i studio.