Medlemskap og priser

Medlemskap og priser

Hos oss får du kvalitetstrening til den beste prisen i markedet. I tillegg har vi ingen bindingstid og 14 dager pengene tilbake-garanti. - Fordi alle fortjener bedre helse

Våre medlemskap

Fresh Basic fra 329,- studiotrening på ditt favorittsenter

Dette er vårt basismedlemskap. Da kan du trene på ett senter fra kl. 05.00 til kl. 23.00, 365 dager i året. Du får tilgang til store treningslokaler, freshe garderober, treningsapparater og velutstyrte frivektsområder.

Selv om vi har bemannet resepsjon i deler av åpningstiden, er det lagt opp til stor grad av selvbetjening. For å komme inn på senter kan du laste ned Fresh-appen og benytte din personlige QR-kode. Denne fungerer som ditt digitale adgangskort. QR-koden kan du også finne på mine sider. Du kan også hente ut ditt medlemsbånd i bemannet åpningstid.

Hos oss har du ingen bindingstid. Vi tilbyr heller trening på treningssenter som er så rimelig og har så høy kvalitet, at medlemmene vil bli hos oss. Du kan også benytte deg av våre personlige trenere som har høy kompetanse og hjelper deg å nå dine treningsmål. Første gang betaler du i tillegg en innmeldingsavgift på 199,-. Bli Fresh Basic-medlem her.

Fresh Flex 359,- Tren hvor du vil

Fresh Flex gir deg full fleksibilitet til å trene på alle våre sentre i Norge. I tillegg til fordelene du får via basismedlemskapet får du også tilgang til 31 freshe og velutstyrte sentre. Her kan du se hvor våre sentre ligger. Dette medlemskapet er perfekt for deg som ønsker frihet til å velge det Fresh-senteret som passer din timeplan og hverdag. Bli Fresh Flex-medlem her.

Fresh Gruppetimer 379,- Effektiv, morsom og variert trening sammen med andre

For mange gir det mer energi og motivasjon å trene med flere - og vi er helt enige! For 379,- i måneden kan du få tilgang til alle våre gruppetimer med dyktige og motiverende instruktører. Vi har et stort utvalg gruppetimer på våre sentre, blant annet crosstraining, Yoga og Zumba. Det er noe variasjon på hvilke timer som tilbys på de ulike sentrene, men se gjerne her for hvilke timer vi har i sortimentet vårt. Bli Fresh Gruppetimer-medlem her.

 Øvrige priser

Delbetaling av Personlig trener

Har du en aktiv Avtalegiro i Fresh Fitness kan du delbetale PT-klipp. Kontakt din personlige trener for mer informasjon om delbetaling av dine PT-klipp.

Er du mellom 15 og 18 år?

  • Du kan bli medlem den dagen du fyller 15 år

  • Du må melde deg inn på senter i vår bemannet åpningstid. Her må du signere på våre senterregler og registrere innmeldingen.

  • Betaling av medlemskap: Dersom du selv skal betale for ditt medlemskap viser vi til våre Medlemsbetingelser, Punkt 2.2 og punkt 3. Dersom en annen skal betale for ditt medlemskap, skal denne personen være med på senter og godkjenne dette. Her trenger vi betalingsinformasjon samt kontaktopplysninger.

  • Alle nye medlemmer under 18 må ha en veiledningstime med personlig trener. Dette er en introduksjon til treningssenter. Her tar vi en gjennomgang av de viktigste områdene på senteret; treningsstudio, gruppetimesal, garderober, vending machine og resepsjonsområdet. I tillegg går vi gjennom senterregler, informasjon om antidoping og generelt om treningskultur. Dersom det er tid får du også en gjennomgang av 2-3 treningsapparater tilpasset dine behov og forutsetninger. Når du melder deg inn på senteret i bemannet åpningstid vil vår medarbeider booke direkte i resepsjonen eller be en PT ta kontakt med deg. Veiledningssamtalen koster 250,- og belastes via din betalingsmetode.

BLI MEDLEM HER