Medlemskap og priser

Hos oss får du kvalitetstrening til den beste prisen i markedet. Enten med eller uten bindingstid - Vi kaller det høy puls til lav pris

Våre medlemskap

Fresh Basic - studiotrening på ditt favorittsenter

Uten bindingstid: 379,- / mnd.

Med bindingstid: 299,- / mnd.

Dette er vårt basismedlemskap. Da kan du trene på ett senter fra kl. 05.00 til kl. 23.00, 365 dager i året. Du får tilgang til store treningslokaler, freshe garderober, treningsapparater og velutstyrte frivektsområder.

Selv om vi har bemannet resepsjon i deler av åpningstiden, er det lagt opp til stor grad av selvbetjening. For å komme inn på senter kan du laste ned Fresh-appen og benytte din personlige QR-kode. Denne fungerer som ditt digitale adgangskort. Du kan også hente ut ditt medlemsbånd i bemannet åpningstid.

Hos oss kan du velge selv om du ønsker bindingstid. Ønsker du å binde deg i 12 mnd. får du et avslag på 50,- i mnd. Dette gjelder alle våre medlemskap. Her kan du lese mer om våre bindingsprodukt.

Ved innmelding betaler du i tillegg en innmeldingsavgift på 299,-. Bli Fresh Basic-medlem her.

Fresh Flex - Tren hvor du vil

Uten bindingstid: 429,- / mnd.

Med bindingstid: 349,- / mnd.

Fresh Flex gir deg full fleksibilitet til å trene på alle våre sentre i Norge. I tillegg til fordelene du får via basismedlemskapet får du også tilgang til 39 freshe og velutstyrte sentre. Her kan du se hvor våre sentre ligger. Dette medlemskapet er perfekt for deg som ønsker frihet til å velge det Fresh-senteret som passer din timeplan og hverdag. Bli Fresh Flex-medlem her.

Fresh Smart - 2 for 1: Ta med en venn på senter

Uten bindingstid: 479,- / mnd.

Med bindingstid: 399,- / mnd.

For mange gir det mer energi og motivasjon å trene med flere - og vi er helt enige! Fra 399,- i måneden får du tilgang til å trene på alle våre 39 sentre og i tillegg ta med en venn opp til fire(4) ganger hver måned! Alt du trenger å gjøre er å logge inn på “Mine Sider” > gå inn på “Profil” > trykk på “Ta med en venn” og sende lenken til personen du vil ha med deg. Personen oppretter en konto og mottar en QR-kode som kan benyttes på senter. Ta-da! Et supert medlemskap for deg som ønsker en treningsbuddy. Bli Fresh Smart-medlem her.

For våre sentre i Trondheim, Ski og Sandefjord får du også gruppetimer inkludert i dette medlemskapet. Se våre sentre her eller les mer om gruppetrening her.

 Øvrige priser

Delbetaling av Personlig trener

Har du en aktiv Avtalegiro i Fresh Fitness kan du delbetale PT-klipp. Kontakt din personlige trener for mer informasjon om delbetaling av dine PT-klipp.

Er du mellom 15 og 18 år?

  • Du kan bli medlem den dagen du fyller 15 år

  • Fra 1. juli 2022 må alle nye medlemmer under 18 år se en kort introduksjonsvideo før de møter opp på trening. Videoen inneholder rask innføring i hvordan oppføre seg på senter og hvordan trene trygt og effektivt. Den inkluderer blant annet do's and don'ts på senter, kroppspress og bruk av kosttilskudd.

    Etter medlemmet har sett hele videoen og besvart 5 enkle spørsmål, mottar de et studiosertifikat som de må vise på senter ved forespørsel. Husk derfor å laste det ned eller ta skjermbilde av studiosertifikatet.

    Pssst, videoen er også tilgjengelig for deg over 18 år. 😌

    Her finner du link til video

  • Betaling av medlemskap: Dersom du selv skal betale for ditt medlemskap viser vi til våre Medlemsbetingelser, Punkt 2.2 og punkt 3. Dersom en annen skal betale for ditt medlemskap, skal denne personen være med på senter og godkjenne dette. Her trenger vi betalingsinformasjon samt kontaktopplysninger.

Kjøp medlemskapVelg medlemskapet som passer for deg!