Billig treningssenter

Fresh Fitness - en av Norges billigste treningssenterkjeder.

Hos oss betaler du ikke for å varme opp en badstue eller kjøle ned et kryo-kammer. Her får du hverken smoothie-bar i resepsjonen eller tilbud om barnepass mens du trener — for det er ikke derfor folk kommer til oss.

Folk kommer til Fresh Fitness fordi de vil trene. De kommer fordi vi har alt man egentlig trenger for en god treningsøkt, til en lav pris. Våre medlemmer har skjønt nettopp det! De har gjort en smart investering i egen helse som ikke koster skjorta.

Hvorfor Fresh Fitness?

Vi har alt du trenger for en effektiv treningsøkt, uten å overkomplisere ting. Moderne og funksjonelt utstyr? Check. Et rent og inspirerende treningsmiljø? Absolutt. Badstue eller kryo-kammer? Nei takk – her fokuserer vi på selve treningen. Vi mener det viktigste er å holde det enkelt, og å tilby deg det du trenger for å nå dine treningsmål.

👉 Her finner du en oversikt over alle våre sentre og deres fasiliteter

Høy puls til lav pris - en smart investering i din helse

Vi forstår at kvalitetstrening ikke nødvendigvis må være dyrt. Derfor har vi skapt et miljø der medlemmer får tilgang til moderne og funksjonelt treningsutstyr uten å betale for unødvendige tilleggstjenester. Med våre rimelige priser ønsker vi å gjøre trening lettere tilgjengelig for alle. Slik kan du investere i din egen helse uten å bekymre deg for kostnadene.

Hos Fresh Fitness tilbyr vi ulike typer medlemskap, med mulighet for å velge med eller uten bindingstid. Vi forstår at dine treningsbehov kan endre seg over tid, og tilbyr derfor alternativer som kan passe din livsstil.

👉 Medlemskap og priser

Hos Fresh Fitness betaler du ikke for ekstravaganse, men for et treningssenter som gir deg det essensielle du trenger for å nå dine helse- og treningsmål. Så om du er ute etter et treningssenter som virkelig setter trening i fokus, er Fresh Fitness stedet for deg. 

Velkommen til oss!