Optimal Klinikk og Fresh Fitness slår seg sammen for å optimalisere din treningsopplevelse med fysioterapi og profesjonell Veiledning. Ta treningsnivået ditt til nye høyder!

For en optimal kropp!

Fresh Fitness har nylig inngått et samarbeid med Optimal Klinikk, en klinikk som består av naprapater, fysioterapeuter, osteopater og massører. Dette samarbeidet har som mål å tilby medlemmene et enda bedre treningsopplevelse ved å gi dem tilgang til kvalifisert hjelp og veiledning fra fysioterapeuter.

Det å bruke en fysioterapeut i forbindelse med trening kan være svært nyttig, spesielt for de som ønsker å forebygge skader eller forbedre ytelsen sin. En fysioterapeut har kompetanse til å identifisere eventuelle ubalanser eller svakheter i kroppen som kan føre til skader, og kan dermed hjelpe deg med å forebygge disse. I tillegg kan en fysioterapeut gi deg råd og øvelser som kan bidra til å forbedre din treningsytelse og få deg til å nå dine mål raskere.

Optimal Klinikk kan forøvrig hjelpe deg med:

  • Veiledning for å mestre plager i dagliglivet

  • Behandling av både akutte og langvarige muskel- og skjelettplager

  • Rehabilitering og forebygging

  • Rygg- og nakkesmerter samt spenningshodepine

  • Råd og veiledning ved artrose

  • Råd og veiledning til trening, livsstil og helse

  • Ergonomiske råd og gunstige arbeidsstillinger

  • Opptrening etter mindre og store skader

Optimal KlinikkHos Optimal Klinikk får du 30% rabatt på den første behandlingen om du er medlem av Fresh Fitness.

De er privatpraktiserende som fører til at de har svært korte ventelister og tilbyr akutte timer innen 24 timer på hverdager.

Så hvis du er en av de mange som trener jevnlig og ønsker å ta treningen din til neste nivå, kan det være lurt å vurdere å ta i bruk en fysioterapeut. Fresh Fitness og Optimal Klinikk tilbyr en flott mulighet til å få profesjonell hjelp og veiledning, så ikke nøl med å benytte deg av denne muligheten og få mest mulig ut av treningen din.

Kjøp medlemskapVelg medlemskapet som passer for deg!