Forbedre ytelsen din med produkter fra våre vendingmaskiner på Fresh Fitness treningssenter. TrustShop vending gir deg enkelt tilgang til energigivende snacks og drikke som kan hjelpe deg med å nå dine treningsmål. Ta en titt på vårt utvalg av treningsprodukter og gi deg selv det ekstra løftet du trenger for å oppnå bedre ytelse. Besøk oss i dag og opplev forskjellen!

Hvordan bruke vendingmaskin

Har du endelig kommet deg på trening, men glemte vannflasken? Eller var det proteinshaken du hadde tenkt etter trening?

Uansett hva det skulle være, så har Fresh de mest nødvendige produktene i vending maskinene rundt om på treningssentrene. Her kan du kjøpe alt i fra vannflaske til energibar til håndkle og lås til skap. Alt du trenger å gjøre er følgende:

Bruk av vending maskin på Fresh Fitness treningssenter - enkel og praktisk måte å få tilgang til nødvendige treningsprodukter. Utforsk vårt utvalg av drikkevarer og snacks ved å følge enkle trinn: sette inn penger eller bruk kort, velg ønsket produkt, trykk på riktig knapp, og nyt ditt valg. Besøk Fresh Fitness i dag for en optimal treningsopplevelse!Kjøp av treningsprodukter fra vendingmaskin på Fresh Fitness treningssenter - enkel tilgang til vannflasker, proteinyogurt og annet treningsutstyr. Bruk kontant eller kort for å velge og nyte dine favorittprodukter mens du trener. Besøk oss i dag og ta din trening til neste nivå!

Steg 3: Yay! Nyt produktet.

Om du har en annen type automat så gjelder følgende:

  1. Skann QR kode (og trykk på linken)

  2. Logg inn med tlf nummer

  3. Velg produkt

  4. Betal med Vipps

  5. Skapet åpnes