Fresh Fitness bruker Avarn Security som sikkerhet på senteret for medlemmer.

Sikkerhet på senter

Avarn Security bistår om du opplever truende situasjoner eller er innelåst på senter. De kan ikke bistå med annet enn sikkerhet på senter, så vennligst ikke misbruk nummeret til spørsmål om medlemskap eller lignende.

Avarn Security er et privat sikkerhetsselskap som tilbyr ulike sikkerhetstjenester, inkludert bistand i situasjoner hvor personer føler seg truet. Hvis du befinner deg på et Fresh Fitness-senter og opplever en truende situasjon, kan Avarn Security hjelpe og sikre din sikkerhet. Du kan nå de på telefon: +47 33 30 87 81

Her er hvordan de vanligvis bistår i slike situasjoner:

  1. Umiddelbar Respons: Sikkerhetspersonell er trent til å reagere raskt på meldinger om truende atferd. De vil vurdere situasjonen og ta passende tiltak for å roe den ned.

  2. Nærvær og Patruljering: Regelmessige patruljer og en synlig sikkerhetstilstedeværelse kan avskrekke potensielle trusler og gi treningssenterets medlemmer en følelse av trygghet.

  3. Kommunikasjon og Koordinering: Sikkerhetspersonalet er utstyrt for å kommunisere effektivt med lokalt politi hvis nødvendig, og sørger for en koordinert respons på alvorlige hendelser.

  4. Støtte og Ledsagelse: Hvis du føler deg utrygg, kan sikkerhetspersonell følge deg til bilen eller et annet trygt sted innenfor treningssenterets område.

  5. Rapportering og Dokumentasjon: Hendelser blir dokumentert og rapportert for å sikre riktig oppfølging og forebyggende tiltak for fremtiden.

Hvis du opplever en truende situasjon på Fresh Fitness, kan du kontakte Avarn Security for hjelp og trygghet.