PT SmallGroup

PT SmallGroup gir fordelen av å trene med en PT – samtidig som du får oppleve den gode gruppefølelsen, og det til en lavere sum! 👏

Med et maks antall på 6 medlemmer får du den individuelle veiledningen du trenger, samtidig som du får muligheten til å trene sammen med andre som deler dine mål og ambisjoner. Her snakker vi et sterkt fellesskap av støtte og inspirasjon!

Ofte motiveres vi best, og presterer best i grupper. Så hva venter du på - bli med på PT SmallGroup!

Noen kjappe facts:

  • Antall ganger/klipp: 6

  • Periode: 1 eller 2 ganger i uken med fast tidspunkt

  • Antall deltakere: 3 - 6 medlemmer

  • Varighet pr. økt: 50 minutter

  • Pris: 1500 kr pr. person (250 kr. pr gang) 

Spørsmål? Ta gjerne kontakt med en personlig trener på ditt senter eller besøk oss i bemannet åpningstid!

Har du allerede funnet deg en PT? ? Da kan du kjøpe PT SmallGroup her.

Hva trener vi i PT SmallGroup?

I PT SmallGroup tilbyr vi ulike konsepter med forskjellige helse- og treningsmål. For å finne ut av hva ditt senter tilbyr, ta kontakt med en personlig trener på ditt senter eller besøk oss i bemannet åpningstid. Her er noen eksempler:

PT SmallGroup - Ung

Ønsker du å bygge muskler, øke styrken din og forbedre fysikken? For våre medlemmer fra 15 til rundt 25 år tilbyr vi et konsept med fokus på styrketrening. Uansett om du er nybegynner eller erfaren, vil du få den nødvendige kunnskapen og støtten for å nå dine mål på en trygg og effektiv måte.

PT SmallGroup - Godt Voksen

Alderen skal aldri være en hindring for å opprettholde en aktiv livsstil. SmallGroup Godt Voksen er rettet mot voksne over 60, og er skapt spesielt for de som ønsker å forbli aktive og i god form, uansett alder. Våre erfarne trenere vil tilpasse treningsøktene for å ta hensyn til individuelle behov og begrensninger. Her fokuserer vi på styrke, hurtighet, koordinasjon og balanse. I tillegg er det en flott mulighet til å møte likesinnede og inspirere hverandre!

PT SmallGroup - Boost

For de som ønsker en allsidig og effektiv treningsopplevelse, er SmallGroup Boost det perfekte valget. Dette konseptet er designet for å hjelpe deg med å komme i gang og gi deg et solid fundament innen trening. Sammen øker vi generell form gjennom varierte økter, og tar små skritt mot store forandringer.

I jakten på gode helse- og treningsvaner er det ofte fellesskapet og støtten rundt oss som gir oss den ekstra motivasjonen og inspirasjonen vi trenger. 

Så kom i gang! Bli med i vårt Small Group-fellesskap og oppdag kraften som kommer fra å trene med andre. Sammen kan vi oppnå fantastiske resultater!

Finn din personlige trener og sett i gang din SmallGroup-reise! 🌞