PT50 Duo

Personlig trening er en fantastisk måte å nå dine helse- og treningsmål. Hva om vi fortalte deg at du kan dele denne opplevelsen med en venn, partner eller familiemedlem? Her kommer PT50 Duo inn i bildet!

Å samarbeide med både personlig trener og en treningspartner gir deg en rekke fordeler, og kan være løsningen du er ute etter for å kickstarte din treningsreise. Med vår PT Duo-tjeneste tilbyr vi deg og din treningspartner en unik mulighet til å oppnå deres mål sammen, uansett nivå og treningserfaring.

Ønsker du å kjøpe PT50 Duo? Ta kontakt med en personlig trener på ditt senter.

Fordeler ved å velge PT Duo 👯‍♀️

  • Personlig veiledning

En av de mest verdifulle fordelene med PT Duo er den personlige veiledningen du og din treningspartner får fra treneren. Våre PTer tilpasser treningsprogrammet etter deres spesifikke mål, nivå og forutsetninger, og sørger for både trygg og effektiv trening.

  • Motivasjon og samarbeid

Treningsopplevelsen blir mer underholdende og motiverende når du har en partner å dele den med! Sammen kan dere støtte og oppmuntre hverandre gjennom utfordrende økter, og feire deres fremskritt.

  • Kostnadseffektivt

Kjøp en pakke sammen og del kostnaden! Med PT Duo får dere personlig trening til en lavere sum sammenlignet med individuelle treningsøkter. Se prisliste under.

  • Målsetting og oppfølging

En personlig trener vil hjelpe dere med å sette realistiske mål og lage en plan for å nå dem. Gjennom PT Duo timer, vil treneren sørge for at dere begge følger planen og justerer den etter behov for å sikre kontinuerlig fremgang.

Priser PT duo

PT DUO - klipp

Med PT Duo kan du og din treningspartner oppnå de resultatene dere drømmer om, samtidig som dere gjør treningen til en gøyal og sosial opplevelse! 🙌

Spørsmål? Ta gjerne kontakt med en personlig trener eller besøk oss i bemannet åpningstid.

For å kjøpe PT Duo-klipp kan du ta kontakt med en PT på ditt senter.