TE FF 1673 web 1

Senterregler

Hos Fresh Fitness ønsker vi å ha et hyggelig treningsmiljø. Derfor viser vi respekt for alle som trener. Bidra til å gjøre det trivelig for alle.

1. FØLG INSTRUKSER OG RETNINGSLINJER Medlemmet skal følge instrukser og retningslinjer gitt av Fresh Fitness ansatte når det gjelder treningsmetoder og håndtering av treningsutstyret.

2. BRUK MEDLEMSBÅND Medlemsbåndet er personlig og skal kun brukes av den som eier medlemskapet.

3. GJØR DEG KJENT MED HVORSIKKERHETSUTSTYRET FINNES Hjertestarter Førstehjelpsskrin Trygghetsalarm Rømningsveier

4. BRUK RENE TRENINGSKLÆR SOM DEKKER MAGE, BRYST OG RYGG Bruk helst medbrakt håndkle, eller vask og tørk av apparater, utstyr og matter etter bruk.

5. BRUK INNESKO Utesko er strengt forbudt inne på våre sentere, da vann, søle og grus ødelegger vårt utstyr og våre gulv. Innesko som ikke lager svarte merker skal alltid benyttes.

6. RYDD OG VASK ETTER DEG Medlemmer i Fresh Fitness er forpliktet til å vaske utstyret og rydde dette på plass etter bruk.

7. BRUK UTSTYRET TIL DET DET SKAL UTEN EKSTRA VEKTER PÅ For å unngå at utstyret blir ødelagt og for din egen sikkerhet, skal utstyret kun brukes til det de er beregnet til og uten ekstra vektbelasning.

8. IKKE SLIPP VEKTER OG UTSTYR I GULVET Vekter og utstyr skal ikke slippes i gulvet eller kastes.

9. ENHVER FORM FOR KALK ER FORBUDT

10. HA MOBILEN PÅ LYDLØS Vis hensyn ved mobilbruk! Ha telefonen på lydløs, ta samtalene i kaféområdet og ta ikke bilder som involverer andre medlemmer.

11. IKKE MAT I TRENINGSOMRÅDET Mat er ikke tillatt inne i treningsområdet, men kan nytes ute i kaféområdet.

12. VIS HENSYN TIL ANDRE Medlemmet skal ikke opptre uhøflig eller forstyrrende for andre personer som er på senteret.

13. BRUK SKAP Eiendeler skal ikke tas med rundt på senteret. Benytt låsbare skap og tøm skapet før du drar. Låste skap åpnes når senteret stenger, og innholdet oppbevares i en uke. Fresh Fitness er ikke ansvarlig for eiendeler som oppbevares i skapene.

14. ANTIDOPING NORGE - RENT SENTER Fresh Fitness samarbeider med Antidoping Norge. Enhver befatning med dopingmidler er strengt forbudt og vil medføre konsekvenser.

Ved brudd på senterreglene har Fresh Fitness rett til å nekte medlemmet adgang til Fresh Fitness i en periode, eller si opp medlemsavtalen med umiddelbar virkning.

God trening!