Oppdag kraften i riktig pusteteknikk med Re Boot - forbedre din trening, reduser stress og øke din mentale klarhet gjennom våre profesjonelle pusteteknikker. Gi deg selv den pustepausen du fortjener og ta din trening til neste nivå med Fresh Fitness!

3 måter å roe ned pusten

Sliter du med å roe ned kroppen og redusere stressnivået? Ved å fokusere på egen pust og bevisst kontrollere den, kan du oppnå avspenning og bedre balanse i kroppen. Programmet inneholder 3 ulike pusteteknikker som kan bidra til økt velvære og mindre stress i hverdagen.

Ole Christian Sandvoll er en av våre mentaltrenere hos Fresh Fitness. Han elsker å utruste mennesker med kunnskap, verktøy og mindset for å skape endring og økt velvære. Her får du hans 3 beste pusteteknikker til å roe ned.

Øvelsene kan enkelt gjennomføres på treningsstudio eller hjemme - alt du trenger er en matte, alternativt kan du bruke et annet mykt underlag.

Gjennomgang av pusteøvelsene:

La meg ta deg med på en liten reise gjennom kroppen din. Dette pusteprogrammet er designet for å hjelpe deg med å stresse ned og finne ro i en travel hverdag. Programmet innebærer enkle og effektive pusteøvelser som vil hjelpe deg med å senke stressnivået og øke velvære. Ta deg tid til å sette av noen minutter når du har tid til å gjennomføre pusteøvelsene, og legg merke til hvordan det påvirker din generelle tilstand og humør.

Firkantpust (4x4-teknikken)

Pust inn gjennom nesen mens du teller til fire, hold pusten i fire sekunder, pust ut gjennom munnen mens du teller til fire, og hold igjen pusten i fire sekunder. Gjenta i 3-5 minutter.

4-4-5-4 pust

Ligner på firkantpusten, men med en forlengelse av utpusten til fem sekunder. Altså puster du inn gjennom nesen mes du teller til fire, hold pusten i fire sekunder, pust ut gjennom munnen mens du teller til 5 og hold igjen pusten i fire sekunder. Gjenta i 3-5 minutter.

Fysiologisk sukk

Ett godt innpust etterfulgt av et ekstra innpust gjennom nesen, etterfulgt av et langt utpust gjennom munnen. Dette kan umiddelbart hjelpe kroppen med å gå inn i en avslappet tilstand.

Finn din mentaltrenerEr du klar for å utforske hvordan mental trening kan bidra til din fysiske trening og generelle velvære? Ta det første skrittet mot en helhetlig helse ved å booke en samtale med våre mentaltrenere hos Fresh Fitness. La oss sammen skape en fremtid hvor du når dine mål med selvtillit og motivasjon.