Om oss

Om_oss.jpg

Fresh Fitness er Norges største lavpris treningssenterkjede. Vi tilbyr styrke, cardio, gruppetrening og personlig trener til den laveste prisen i markedet.

Da Fresh Fitness etablerte seg i 2010 var det mange som ikke trodde det var mulig at en treningssenterkjede kunne kombinere høy kvalitet med lav pris. 25 sentre og 70.000 medlemmer senere mener vi at vi har bevist at det er mulig - fra kun 299 kr i måneden.

Fresh Fitness ønsker å være et rimelig og folkelig alternativ til andre treningssenterkjeder. 

Kom som du er, dra som en litt annen.

Fresh-medlemmer betaler ikke for orkideer i garderoben, ballrom til barna og gruppetimer de aldri benytter seg av. Derfor koster ikke medlemskapet mer enn 299 kr i måneden. Da har du fortsatt tilgang til freshe lokaler, garderober og dusjer og variert og moderne treningsutstyr. Du bestemmer selv om du vil oppgradere medlemskapet ditt med det du er spesielt interessert i. For bare 70 kr ekstra i måneden kan du trene alle gruppetimer med spreke, inspirerende instruktører. Og fra 330 kr er ikke personlig trening en luksus for de få, men en mulighet for alle.

Vi vil spre treningsglede og få Norge opp av sofaen, og vi tror det er så enkelt at kvalitet til lav pris vil få flere til å trene. Det at vi nå er Norges raskest voksende treningssenterkjede betyr kanskje at vi har rett? Vår ambisjon er å tilby flest mulig best mulig trening til lavest mulig pris – med enkle og smarte løsninger som holder kostnadene nede.

Uansett om du har trent i årevis eller aldri har satt en fot innenfor et treningssenter, har vi et tilbud som passer for deg. Hos oss har du alltid råd til å oppfylle treningsdrømmen, og du kan komme nesten når som helst på døgnet – akkurat som du er, og dra som en litt annen.

Velkommen til Fresh Fitness!