Trente seg til et nytt liv uten sykdom

Marianne Worren med diplom på Fresh Fitness

Mariannes liv har endret seg helt etter treningsstart. Hun er nå kvitt sin fibromylagi og har endelig mer overskudd til hverdagen.

Navn: Marianne Worren
Kommer fra: Lillestrøm
Yrke: Driver familiebarnehage

Utgangspunktet

Grunnen til at jeg valgte å starte med PT var at jeg ønsket å lære å trene. Så oppdaget jeg raskt at jo mer jeg trosset smertene og presset meg, jo friskere ble jeg av av min fibromylagi. Da fortsatte jeg å trene mer og mer med min personlige trener Bård for å bli bedre.

Mariannes mål

Hovedmålet mitt var å bli helt frisk av min fibromylagi - og det er jeg! Jeg ønsket også å bli så sterk som mulig i alle mulige øvelser Bård lærte meg, og også å bli Lillestrøms sprekeste 50-åring. Et annet mål var å få muskler. Og det overlater jeg til Bårds fagkunnskaper, at han sørger for riktig trening for meg som gir muskelvekst, styrke og fremgang.

Jeg ønsket å bli så sterk som mulig, få muskler og klare hverdagen; spesielt i jobben min som var veldig utfordrende med store fibromylagismerter, liten styrke og utmattelse. Jeg hadde tunge dager fysisk. PT-Bård snakket om kosthold og vekt. Jeg lærte av Bård å spise riktig og telle kalorier og gikk ned 20 kg på vekta.

Jeg ønsket også å bli så sterk som mulig i alle mulige øvelser Bård lærte meg, og også å bli Lillestrøms sprekeste 50-åring.- Marianne Worren

Trening med PT

Jeg skal trene med Bård resten av livet. Bård er en superproff PT som kan enormt mye om trening, muskelvekst, kosthold, fremgang. Han er oppriktig intressert i at jeg skal lykkes og ha fremgang i treningen, bli sterk og ha muskelvekst. Når jeg nærmer meg å gjøre øvelser 110 % riktig, ja da finner han jammen meg en vri som gjør det enda mer utfordrende igjen - det liker jeg! Jeg er selv perfeksjonist, som Bård er, og jeg er sta og vil derfor trene hver dag for aldri mer å få fibrosmerter igjen. Derfor er tidsperpektivet mitt å trene hver eneste dag resten av livet; og Bård skal ha det proffe ansvaret for min trening. Han er unik og uunværlig for min helse!

Marianne Worren trening med personlig trener Bård

Motivasjon

Bård er superflink til å motivere med både konstruktiv støtte og korreksjoner. Det jeg synes er så bra, er at Bård sier alltid hva han mener: "Bruk staheten din på rett måte nå, Marianne!" sier han ofte.

En lettere hverdag i jobben

Kroppen forandrer seg, muskler "kommer", jeg løfter/dytter/drar tyngre, og klarer flere nye utfordrende øvelser. Og ikke minst er jeg aldri sliten i min jobb som per i dag er å jobbe alene med tre ettåringer og en toåring med alt det innebærer av mange løft, bæring, krabbing og lek på gulvet. Jeg har det rett og slett supert - livet smiler!

Del på Facebook