Trente seg inn i brudekjolen

Ewelina før og etter transformasjonen

Ewelina hadde dårlige matvaner, lite energi, og var lite aktiv. Nå har hun strammet opp kroppen – og passet perfekt inn i brudekjolen.

Navn: Ewelina Szozda
Kommer fra: Polen. Bodd i Norge i over 10 år
Status: Gift

Ewelinas startskudd

Ewelina har jobbet systematisk og kontinuerlig for å nå sine mål. For over 10 år siden trente hun aldri, gikk aldri på turer, og klarte ikke kontrollere vekten. De gangene hun faktisk klarte å gå ned i vekt, gikk hun stadig tilbake til der hun tidligere var. Hun følte derfor at det var lite motiverende. I løpet av litt tid og noe vektnedgang følte hun derimot det var på tide å komme seg inn på et treningssenter. Dørstokkmila var endelig passert! Da hun så kom i kontakt med en PT-Lisbeth startet hennes imponerende treningskarriere.

Jeg sluttet samtidig etter 15 år (i 2016) med røyking. Det var vanskelig, men plutselig kom en dag da jeg sa "STOPP", og klarte det også uten å gå opp i vekt.-Ewelina

For Ewelina var det å kunne trene på riktig måte og få motivasjon til å trene det som startet veien hennes med personlige trener. Hun ønsket å bygge kroppsformer, samtidig som hun hadde et sterkt ønske om å bli sterkere fysisk og psykisk. Bedre helse var alltid et av hovedmålene hennes. Men det som motiverte henne mest var å få fin figur til bryllupskjolen!

Ewelina trener markløft med personlig trener

Sammen med PT-Lisbeth trente de stadig mot nye mål. Fordelt på 6-7 økter i uken ble det mye variasjon i treningen til Ewelina: alt fra kondisjon, til styrkeøvelser som knebøy og markløft i tillegg til sirkeltrening.

Målet fremover

Det stopper ikke her for Ewelina. Hun kom inn i sin flotte brudekjole i 2017 med en strammere og mer definert kropp - og se så flott hun ser ut på bildet nedenfor! Så for treningsåret 2018 blir neste mål å få bedre kondisjon og få sterkere armer og bein. Det tipper vi hun garantert skal klare med god margin. Lykke til videre med treningen, Ewelina!

Etter at jeg startet med PT har jeg fått mer og mer glede av treningen og er nesten avhengig av dette med de veldig gode resultater dette har gitt meg og gode effekt på min helse. - Ewelina

Ewelinas transformasjon