Treningstilbud

Hos oss finner du variert trening - fra populære gruppetimer til studiotrening

Visste du at alle nye medlemmer får en samtale med Personlig trener?

Fresh Start

Alle nye medlemmer får tilbud om Fresh Start når de melder seg inn hos oss. Fresh Start er en gratis samtale med en personlig trener som vil lytte til dine behov og gi deg gode råd som vil hjelpe deg med å komme i gang.

For å benytte deg av dette tilbudet drar du til ditt nærmeste senter og tar kontakt med oss i resepsjonen i bemannet åpningstid, eller ved å kontakte en av våre PTer.

Om du ønsker å fortsette samarbeidet og legge opp et treningsprogram, kan du lese mer om våre PT-tilbud.

Book PT prøvetimeSom nytt medlem får du en uforpliktende samtale med en personlig trener

Gruppetimer avvikles gradvis på flere av våre sentre

I årene som kommer vil vi sette større fokus på studiotrening og øke kapasiteten på studioarealet på våre sentre. Som et ledd i denne utviklingen vil vi benytte gruppetimesalene, og det er med et tungt hjerte vi avvikler gruppetimetilbudet på flere av våre sentre. Vi vil fremdeles tilby gruppetrening på utvalgte sentre. Her finner du svar på spørsmål angående avviklingen.

Vi anbefaler fremdeles på det sterkeste å prøve våre populære gruppetimer, dersom du befinner deg i Trondheim eller Ski. Vi har timer for både deg som har trent lite og deg som har trent mye, for deg som liker styrke og deg som liker kondisjon, og for deg som ikke liker koordinasjon og deg som elsker koordinasjon. Klikk her for å lese mer om våre timer eller book time her.

Stor fleksibilitet med studiotrening

Alle våre sentre har store og fine frivektsområder og et stort utvalg kondisjonsapparater. Finn den treningsformen som passer best for deg og la deg bli motivert av din egen fremgang.