Anniken Myrseth Amundsen

Nivå 4
Personlig trener hos Treningssenter Storo
Anniken Myrseth Amundsen er en erfaren personlig trener med nivå 4 sertifisering hos Fresh Fitness. Med en solid bakgrunn innen trening og helse, er jeg dedikert til å hjelpe deg med å oppnå dine mål og realisere ditt fulle potensiale. Uansett om du ønsker å gå ned i vekt, bygge muskler, øke styrke og kondisjon, eller bare forbedre din generelle helse og velvære, kan jeg skreddersy et effektivt treningsprogram som passer akkurat for deg. Med hennes støtte, veiledning og motivasjon kan dere sammen jobbe mot å nå dine mål og skape varige endringer i livet ditt!
Kontaktinformasjon
Telefonnummer: 482 73 173
Ekspertise
Styrketrening
Vektreduksjon
Strammere kropp
Jeg elsker å kunne være med å gjøre en forskjell på folks liv og se mennesker nå målene sine! Jeg kan hjelpe deg med å stramme opp kroppen, gå ned i vekt/fettprosent, øke muskelmasse og styrke, bedre nakke/rygg/skulderplager, eller med å "slå" dine gamle rekorder. Som Personlig Trener er jeg engasjert, løsningsorientert og kreativ. Har du lyst på morsomme, utfordrende, varierte og tøffe økter som får deg til å gjennomføre ting du ikke trodde var mulig?! Ta kontakt med meg!
Utdannelse og kurs
Bachelor i ernæring v/Atlantis medisinske Høgskole 2013. Personlig trener v/Akademiet for Personlig Trening 2013.
Bakgrunn
Flere års erfaring som PT, kostrådgiver og gruppeinstruktør. Jobbet mye med gravide både før, under og etter svangerskapet. 3 år på fotball toppidrettslinje.