Marius Engelstad Hansen

Nivå 3
Personlig trener hos Treningssenter Ullevål
Marius Engelstad Hansen er en erfaren personlige trener på Fresh Fitness med PT nivå 3. Med Marius vil du oppleve en dedikert og kunnskapsrik trener som vil hjelpe deg med å nå dine treningsmål. Han fokuserer på å skape en effektiv og variert trening som passer til dine behov og ønsker. Med hans ekspertise og støtte vil du få resultater og økt motivasjon for treningen din. Book en treningsøkt med Marius i dag og la han guide deg mot en sterkere og sunnere kropp.
Kontaktinformasjon
Telefonnummer: 908 21 880
Ekspertise
Muskelvekst
Utholdenhetstrening
Livsstilsendring
Å trene med Marius har gjort meg mer selvsikker. Jeg er mindre redd for å gjøre feil og det gir meg mer treningsglede. I tillegg har jeg blitt sterkere.», Andrea (23). Sjansen for at du trener øker når du opplever mestring og suksess. Med meg får du feedback som gjør at du raskere opplever mestring. Du får trening tilpasset dine ønsker og ditt behov, slik at du enklere når dine mål, og får mer utbytte av innsatsen din.
Utdannelse og kurs
Personlig trener v/ Høgskolen i Nesna 2015. Bachelor i trening (løping/utholdenhet), coaching og idrettspsykologi v/NIH 2019. Valgfag: Kosthold og ernæring, og idrettsmedisin v/NIH. Rehab Trainer v/AFPT høst 2020.
Bakgrunn
Jeg har trent nybegynnere og viderekomne i alderen 17-81 år. Har erfaring med muskelvekst, vektnedgang, kostholdsanalyse, mentale treningsprogram, og idrettsspesifikk trening. Praksis som løpetrener.