Nazia Naeem

Nivå 3
Personlig trener hos Treningssenter Skårer og Treningssenter Strømmen
Nazia Naeem er din dedikerte personlige trener på Fresh Fitness med sertifisering på nivå 3. Med sin ekspertise og lidenskap for trening vil Nazia hjelpe deg med å oppnå dine helse- og treningsmål på en effektiv og trygg måte. Med skreddersydde treningsprogrammer og personlig oppfølging vil Nazia motivere deg til å nå dine treningsmål. Ta kontroll over din trening og oppnå dine mål med Nazia som din personlige trener på Fresh Fitness. Bestill en treningsøkt med Nazia i dag og start reisen mot en sterkere og sunnere versjon av deg selv. Med Nazia Naeem som din PT er du på vei mot en sunnere og mer aktiv livsstil.
Kontaktinformasjon
Telefonnummer: 950 97 150
Ekspertise
Styrketrening
Vektreduksjon
Muskelvekst
Ønsker du å komme i gang med treningen og få mer struktur? Øke i styrke eller fokus på fettforbrenning? Jeg hjelper deg! Jeg har stor lidenskap for trening som jeg har drevet med hele livet og har treningserfaring fra ulike treningsformer. Jeg motiveres av å motivere deg som kunde. Derfor er det viktig for meg å tilpasse treningen etter dine personlige ønsker, behov og målsetning.
Utdannelse og kurs
Personlig trener v/Safe Education 2017, Kostholdsveileder v/Safe Education 2016, DNA Fit Fitness (DNA-testen for trening og ernæring) 2016
Bakgrunn
Jeg har over 10 års erfaring med aqua aerobic og yoga. 3 års erfaring med styrketrening.