Ognjen Gacic

Nivå 4
Personlig trener hos Treningssenter Hauketo
Ognjen Gacic er din dedikerte trener på Fresh Fitness som vil hjelpe deg med å nå dine helse- og fitnessmål på en effektiv og utfordrende måte. Med sin ekspertise, erfaring og lidenskap for trening, vil Ognjen skreddersy et avansert treningsprogram som vil utfordre deg og ta deg til nye høyder. Få personlig oppfølging og motivasjon fra Ognjen Gacic for å oppnå dine treningsmål og transformere kroppen din. Book en treningsøkt med Ognjen i dag og opplev en ny dimensjon av trening og resultater. Med Ognjen Gacic som din personlige trener på Fresh Fitness, er du på vei mot en sterkere, sunnere og mer utfordrende fitnessreise.
Kontaktinformasjon
Telefonnummer: 910 03 992
Ekspertise
Styrketrening
Utholdenhetstrening
Livsstilsendring
som din personlige trener vil jeg kartlegge din profil, dine behov og ønsker. jeg lager en skreddersydd treningsplan, eventuelt kostholdsplan også slik at du oppnår dine mål på en optimal og realistisk måte. det jeg kan hjelpe deg med er alt fra styrke og utholdenhet til mer idrettspesifikk trening og bedre helse generelt. ta kontakt så finner vi riktig løsning!
Utdannelse og kurs
Personlig Trener og Kostholdsveileder v/NIH 2020, Master in Sports Management v/ Rome Business School 22/23, Postgraduate in Business v/Edinburgh Business School 2012, Finansiell Rådgiver v/AFR 2013 Bachelor in Marketing spes. i International Business v/BI 2006
Bakgrunn
Tidligere Basketballspiller på elitenivå og trener og kickboksingutøver og instruktør