Vilde Linnea Bredesen

Nivå 3
Personlig trener hos Treningssenter St. Hanshaugen
La nivå 3 personlig trener Vilde Linnea Bredesen hos Fresh Fitness hjelpe deg med å finne balansen mellom styrketrening og yoga. Vilde Linnea er lidenskapelig opptatt av trening og yoga, og hennes ekspertise og entusiasme vil inspirere deg til å oppnå dine treningsmål på en sterk og fleksibel måte. Med skreddersydde treningsplaner som kombinerer styrketrening og yogapraksis, vil Vilde Linnea guide deg mot en sunnere og mer harmonisk livsstil. Opplev gleden ved å bevege deg og styrke både kropp og sinn sammen med Vilde Linnea Bredesen som din personlige trener. Ta din trening til neste nivå og bestill din første økt med Vilde Linnea i dag for å starte reisen mot en sterkere og mer balansert deg!
Kontaktinformasjon
Telefonnummer: 466 36 759
Ekspertise
Livsstilsendring
Mobilitet
Allsidig trening
Som din personlige trener hjelper jeg deg til å finne din mentale styrke til å gjennomføre det du ikke trodde du skulle klare. Jeg har en genuin tro på at man kan finne sin indre kraft og styrke gjennom bevegelse og oppmerksomt nærvær. Du får med meg, en trygg og engasjert trener som er genuint interessert i deg og dine mål.
Utdannelse og kurs
Bachelor i kriminologi v/Universitetet i Oslo 2020, Bachelor i trening, helse og prestasjon v/Norges Idrettshøgskole, Sertifisert Les Mills Body Balance instruktør, planlagt yogalærerutdannelse v/Atman Yoga School januar 2024.
Bakgrunn
Yoga- og BodyBalance-instruktør i Fresh Fitness siden 2021. Undervist yoga siden 2020, drevet aktivt med yoga og meditasjon i 8 år.