Gruppetimene du ikke må gå glipp av!

Disse 4 gruppetimene er de mest populære blant våre medlemmer 🙌

Bli motivert av våre dyktige instruktører, og tren i fellesskap med andre entusiastiske deltakere. Hos Fresh Fitness har vi et bredt spekter av gruppetimer som passer alle - uansett nivå og interesser. Fra energiske dansetimer til intense HIIT-økter, her er våre topp 4 gruppetimer som alle er hekta på akkurat nå!

1

1. BodyPump

Styrketrening for alle!

BodyPump er den ultimate styrketimen for deg som vil trene hele kroppen. Med energisk musikk som driver deg fremover, utfører vi ulike øvelser med vektstang og vektskiver. I løpet av timen trenes de store muskelgruppene med øvelser som blant annet knebøy, benkpress og markløft.

Enten du er nybegynner eller erfaren, kan BodyPump tilpasses dine individuelle ferdigheter og styrkenivå. Instruktørene tilbyr variasjoner og du velger selv tyngde på vekter. Dette gjør BodyPump til en inkluderende treningsform som passer for alle, og som garanterer at du oppnår imponerende resultater. What’s not to like? Dette er en klar favoritt blant mange medlemmer!

Så hvorfor ikke løfte opp vektene og utfordre deg selv med en BodyPump-time? Kroppen vil takke deg for det! Book time her.

2

2. Zumba

Zumba er ikke bare en treningsøkt, det er en fest!

I denne dansetimen kombinerer vi ulike dansestiler til latinamerikanske rytmer. Høres ut som en time med fest og moro? Det er det absolutt! Men mens du slipper deg løs og danser, vil du også svette, tone kroppen, øke utholdenheten, forbedre koordinasjonen og frigjøre stress!

Den sosiale opplevelsen er en annen grunn til at Zumba er på topp. Her trener du sammen med andre entusiastiske medlemmer i en sal fylt med positiv energi. Det skapes en inkluderende og festlig atmosfære der alle kan være med uansett danseferdigheter eller fitnessnivå.

Hva venter du på? La dansegleden ta over og bli med på en zumbafest i dag!

3

3. HIIT

Supereffektiv trening på kort tid

HIIT står for High-Intensity Interval Training, som er en treningsform der man veksler mellom øvelser med høy intensitet og korte pauser. Stemmer - en gruppetime som virkelig får opp pulsen! Her er det fokus på både kondisjon og styrke. Noen eksempler på type øvelser som kan dukke opp i en HIIT-time er mountain climbers, jump squats, skulderpress, burpees og jumping jacks.

Visste du at kroppen forbrenner kalorier opp til to timer etter en HIIT-økt? De korte og intense arbeidsperiodene fører til en kraftig økning i energiomsetningen, og kaloriforbrenningen øker betydelig etter økta! Perfekt for medlemmer som ønsker en kjapp og supereffektiv gruppetime.

Har du fått med deg at Smart-medlemmer kan ta med seg en venn opp til 4 ganger i måneden? Enda bedre - dette gjelder også deltakelse i gruppetimer dersom det er ledig plass. Velg ‘Smart’ ved innmelding eller besøk Mine Sider for å oppgradere ditt nåværende medlemskap!

4

4. Easy Yoga

Pust inn, pust ut

Easy Yoga er en rolig og enkel yogatime med fokus på pust og tilstedeværelse. Det er en fantastisk praksis som kan hjelpe deg med å redusere stress, forbedre konsentrasjonen og skape indre ro i en hektisk hverdag.

Uansett om du er myk eller stiv, er dette en time som kan tilpasses alle. Våre dyktige instruktører vil veilede deg i riktig teknikk og tilpasninger, slik at du kan trene på en skånsom og effektiv måte som passer din kropp. Du trenger altså ikke å kunne legge beinet bak nakken for å bli med! Her tar vi det easy. Bli med oss på Fresh og finn ut hvorfor denne gruppetimen er et populært valg!

Nysgjerrig? Prøv gjerne vårt yoga-treningsprogram her for å få et innblikk.

Om du ønsker å hoppe på trenden og prøve disse populære timene kan du sjekke timeplanen her. Kanskje du finner noe annet som frister? Uansett hvilken form for trening du foretrekker, finnes det garantert en gruppetime som passer for deg. Ikke nøl med å melde deg på, og opplev gleden av å trene i fellesskap! God trening ❤️💪