For første gang vil du som medlem av Fresh Fitness kunne dra nytte av samtaler og veiledning med profesjonelle mentaltrenere direkte på ditt treningssenter. Vårt mål er å utruste deg med kunnskap, verktøy og et mindset som skaper varige endringer, styrker selvtillit og selvbilde, og gir en sunn balanse mellom arbeid og fritid.

Nytt samarbeid: Fresh og Re Boot

Ta trening og helse til neste nivå med mental trening

Vi er stolte over å annonsere et spennende samarbeid mellom Fresh Fitness og Re Boot, som bringer et helt nytt tilbud til våre medlemmer.

Mental trening handler om å utvikle og styrke sinnet for å forbedre ytelse og prestasjon i ulike aspekter av livet, enten det er i sport, arbeidsliv, eller personlig vekst. Dette innebærer et sett av teknikker og strategier som hjelper oss med å håndtere stress, øke konsentrasjonen, og forbedre selvtillit. Mental trening fokuserer på å bygge opp en positiv mental innstilling, og styrke evnen til å håndtere utfordringer og press med større ro og effektivitet.

Re Boot tilbyr:

  1. Stressmestring: Lær teknikker for å håndtere og redusere stress i hverdagen.

  2. Selvtillit og selvbilde: Bygg opp din indre styrke og se dine egne verdier.

  3. Tidsstyring og produktivitet: Finn balansen som lar deg oppnå mer med mindre stress.

  4. Målsetting og motivasjon: Sett klare mål og finn motivasjonen til å nå dem.

Hvorfor kombinere fysisk og mental trening?

Fysisk aktivitet er kjent for sine positive effekter på kroppen, men den mentale siden av velvære er like viktig. Ved å kombinere mental trening med din fysiske trening, kan du:

  • Forbedre motivasjon og engasjement

  • Øke mental styrke og utholdenhet

  • Forbedre stresshåndtering og restitusjon

  • Nå dine mål raskere og med større selvtillit

    Vår tilnærming er personlig og tilpasset. Enten du ønsker å sette deg ned for en samtale i ro og fred, eller ta en inspirerende tur mens vi snakker, er våre mentaltrenere her for å støtte deg på din reise.

Finn din mentaltrenerEr du klar for å utforske hvordan mental trening kan bidra til din fysiske trening og generelle velvære? Ta det første skrittet mot en helhetlig helse ved å booke en samtale med våre mentaltrenere hos Fresh Fitness. La oss sammen skape en fremtid hvor du når dine mål med selvtillit og motivasjon.

Møt våre mentaltrenere

Ole Christian Sandvoll bringer med seg erfaring og lederutdanning fra forsvaret, jobb som mentaltrening med toppidrettsutøvere, som A-laget til Kolbotn Kvinner i fotball og over 20 år fra salg og salgsledelse.

Morten Ustad drar med seg kompetanse og erfaring som tidligere konkurransesvømmer og ishockeyspiller, golf og coaching av golfspillere. Han har også flere år innen salg og markedsføring.

Disse erfaringene kombinerer vi nå med vår ekspertise for å tilby skreddersydde løsninger som møter dine behov. Re Boot har også flere mentaltrenere som etterhvert blir en del av Fresh Fitness sin satsning på mental trening.