Policy på Facebook

Policy på sosiale medier og Facebook

Vår Facebookside er for deg som ønsker motivasjon til treningen og et møtested der du kan prate med andre treningsglade medlemmer.

På vår Facebookside får du tips og inspirasjon til din trening. På denne siden kan man stille åpne spørsmål, både med hverandre og til oss i Fresh Fitness.

Om du ønsker å få mer informasjon om våre type medlemskap, gruppetimer og tilbud er du vel møtt til å spørre oss på vår Facebookside. Har du andre type henvendelser, som for eksempel ditt medlemskap og betaling, må dette rettes til vår medlemsservice via vårt kontaktskjema her.

Regler

Vi ønsker at de som besøker våre sosiale kanaler blir møtt med positive og konstruktive meldinger og tilbakemeldinger. Vi forbeholder oss derfor retten til å slette innlegg som vi mener er krenkende, støtende, ulovlige eller som markedsfører andre virksomheter som ikke er relevante, bryter mot personvernet eller liknende.

På våre sosiale kanaler ønsker vi en åpen dialog med våre følgere. Diskusjoner som bør holdes utenfor Facebook forbeholder vi oss retten til å slette – og heller videreføre dialogen direkte til den eller de det gjelder. Spørsmål som gjelder en enkelt person bør ikke tas opp på våre Facebooksider, ettersom vi mener dette er feil forum for det.

Personer som gjentatte ganger bryter denne policyen kan utestenges fra vår Facebookside og få slettet alle innleggene.