Dette kan vi hjelpe deg med

Trene_med_personlig_trener.jpg

Med våre personlige trenere tilbyr vi et bredt spekter av tjenester. Vektnedgang? Styrke kropp og muskler? Finn din type trening her.

Hverdagsenergi

HVERDAGSENERGI

Få mer overskudd og energi i hverdagen din. Tren regelmessig og få nettopp dette. Sett opp en treningsavtale med en PT 1-2 ganger i uka og du er godt i gang.

Tren mot løp. Sett deg mål.

TRENING MOT LØP

Skal du trene løping og utholdenhet og har et spesifikt mål i sikte? Bli en bedre løper med gode teknikker og spesifikk trening. Vi hjelper deg og har de beste PT-ene på laget.

Ned eller opp i vekt. Vi hjelper deg.

NED I VEKT/OPP I VEKT

Ønsker du å gå ned eller opp i vekt? Tren godt hos oss med en PT og et eget treningsprogram tilpasset deg og dine behov. Kombiner gode treningsvaner med bra kosthold og se resultatene komme.

Kostholdsplan fra PT.

KOSTHOLD

Spis godt og få mer ut av treningen. Våre PT-er er her for at du skal få hjelp til å sette opp den beste kostholdsplanen for akkurat deg. Slik at du kan yte mer og få mer ut av trening og hverdag.

Få eget treningsprogram fra PT.

TRENINGSPROGRAM

Nå målene dine, steg for steg, med det rette treningsprogrammet til deg fra din personlige trener. Kom deg over dørstokkmila og start med en gang - ikke utsett treningen!

Og dette er bare et knippe mål vi kan hjelpe deg med. Kontakt PT på ditt senter for en gratis konsultasjon. Klikk her for å finne ditt nærmeste Fresh Fitness senter >